Tapatalk'ta bug oldu sonuç bize patladı

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
MErhaba ben unununium,
arkadaşlar dün mü 2 gün önce mi ney tapatalk ile güzelce dolaşıyordum.. Bi 2 dk afk kaldım ve bum ban yemişim peki neden teknik bir hata mıdır nedir orasını siz yorumlayın ama
Red'in partisi adlı konuya mesaj yazıyordum
link: https://forum.gamer.com.tr/konu/redin-partisi-d.213000/page-45#post-1123907
ve eğer azıcık aşağıya inerseniz görürsünüz normalde 30 saniyede bir measaj yazılabilir değil mi??
fakat bana ne oldu dersiniz tam da öyle 1 mesaj attım sonucu ise ard arda aynı anda 5 mesaj gitti..
tabikide suçluyorum değil ama diğer arkadaşlar da bahsetmiş 1 kişi ama olsun bunu yaşayan tek ben değilim demekki.
@SearchTR beni banlayan moderatördür
ayrıca aynı sayfada bu olayın ikicisi de olmuştur fakat aynı anda 3 tane mesaj gitmiştir..

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Bence affedilmeli :p

Vacthy

- Mr.Koala
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
üst üste 6 mesaj atmiş daha öncede baya uyarılmışın spamdan dolayı banlandın.

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
üst üste 6 mesaj atmiş daha öncede baya uyarılmışın spamdan dolayı banlandın.
başka arkadaşlar da durumu söylediler demek ki o da biliyor böyle bir şey olduğunu yani o da yaşamış başına gelmiş

tamam banlanmış olmayabilir belki ama hemen öyle dememek lazım hem benim ne bahsettiğimi anladınız mı siz..yani okuma zahmetine girmeyi eğer okuma zahmeti gösteremiyecekseniz sizin için özet geçebilirim.
bu sorunu çözmek için elinizden geleni ardınıza koymamanızı istiyorum

Kod:
1 mesaj attım sonucu ise ard arda aynı anda 5 mesaj gitti..
tabikide suçluyorum değil ama diğer arkadaşlar da bahsetmiş 1 kişi ama olsun bunu yaşayan tek ben değilim demekki.
[DOUBLEPOST=1407769405,1407769257][/DOUBLEPOST]ekstradan bir şey söylemek istiyorum forumda 30 saniyede bir mesaj atılamıyor mu ha??
bug oldu ki aynı anda 5 tane attı anlamıyorsunuz

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
başka arkadaşlar da durumu söylediler demek ki o da biliyor böyle bir şey olduğunu yani o da yaşamış başına gelmiş

tamam banlanmış olmayabilir belki ama hemen öyle dememek lazım hem benim ne bahsettiğimi anladınız mı siz..yani okuma zahmetine girmeyi eğer okuma zahmeti gösteremiyecekseniz sizin için özet geçebilirim.
bu sorunu çözmek için elinizden geleni ardınıza koymamanızı istiyorum

Kod:
1 mesaj attım sonucu ise ard arda aynı anda 5 mesaj gitti..
[DOUBLEPOST=1407769405,1407769257][/DOUBLEPOST]ekstradan bir şey söylemek istiyorum forumda 30 saniyede bir mesaj atılamıyor mu ha??
bug oldu ki aynı anda 5 tane attı anlamıyorsunuz
Haklısın Bana da oluyor.

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Bencede Açılmalı Sonuçta Android Üzerine Bir Program Bu Bilgisayara Benzemez. Hatalar Her Zaman Vardır Önemli Olan Affetmek

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bencede Açılmalı Sonuçta Android Üzerine Bir Program Bu Bilgisayara Benzemez. Hatalar Her Zaman Vardır Önemli Olan Affetmek
şimdi de yetkim yok derse ... oluruz neyse öyle de diyecekse yükseğine başvursun. fark ettim de birini banlamak ne kadar kolaymış yav...

Vacthy

- Mr.Koala
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
şimdi de yetkim yok derse ... oluruz neyse öyle de diyecekse yükseğine başvursun. fark ettim de birini banlamak ne kadar kolaymış yav...
malesef uyarıyı çekemiyoruz uyarı çekeersek botlar tekrar banlar biz banlamasakta botlar kendi otomatik banlıyo spam yapıldıgı halde.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
malesef uyarıyı çekemiyoruz uyarı çekeersek botlar tekrar banlar biz banlamasakta botlar kendi otomatik banlıyo spam yapıldıgı halde.
Botlar ne işe yarıyo anladım ._. Mesajların içeriği değilde kendisi silinse botlar bir şey yapamaz sanırım ?