[TARTIŞMA] Bir MineZ Sunucusundan Ne Beklersiniz?

MineZ Sunucular Türkiye'de Olmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    15

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Selamlar, nasılsınız?

Böyle konular açmayalı uzun bir zaman oldu. Bugün sizlere soracağım bir kaç soru var. Bir MineZ veya DayZ sunucusunda hangi sistemler istersiniz, neler olmalı, neler olmamalı, sunucuda nelerden hoşlanırsınız, sizi ne sunucudan uzaklaştırır/yakınlaştırır, doku paketi olmalı mıdır? Bunları öğrenmek ve tartışmak istedim.

Güzel bir konu olsun konu herkese açıktır.

MutantPanda

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana göre bir kere diğer sunucu türlerine benzemeli.Çünkü,oyuncu alışıyor.Ek güzel sistemler eklersen pek beğenilmiyor.Araba tarzı şeyler olabilir.Güzel bir texture pack olabilir.

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bana göre bir kere diğer sunucu türlerine benzemeli.Çünkü,oyuncu alışıyor.Ek güzel sistemler eklersen pek beğenilmiyor.Araba tarzı şeyler olabilir.Güzel bir texture pack olabilir.
Bence Survival'a benziyor. Tek farkı oyuncular dışında zombilerde var. Bence güzel sistemler eklenmeli. Susuzluk gibi. Araba tarzı şeyler güzel olur ve oyuncu oyuna bağlanır az da olsa.

Umut Savas

Ne demek yanlış? Ben mi?
En iyi cevaplar
0
MineZ 'nin Türkiye'ye gelmesini çok isterim. Türkiye'de 500 server açılmış desek yaklaşık 200'ü lapisli rütbeli faction, bunu ele alaraktan yeni sistemler bence ortaya çıkmalı çok gerideyiz gelişmemiz lazım. bir minez serverinde zombi silah araba gibisinden şeyler olmalı yani ne diyeyim :) ve diğer sunuculardan uzak bir şey olmalı

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
2 plugin 2 map attıktan sonra minez sunucusu diye açıp 7 gün sonra kapatmadığın sürece sorun yok. Uzun zamandır düzgün bi minez sunucusunda oynamak istiyordum

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
MineZ 'nin Türkiye'ye gelmesini çok isterim. Türkiye'de 500 server açılmış desek yaklaşık 200'ü lapisli rütbeli faction, bunu ele alaraktan yeni sistemler bence ortaya çıkmalı çok gerideyiz gelişmemiz lazım. bir minez serverinde zombi silah araba gibisinden şeyler olmalı yani ne diyeyim :) ve diğer sunuculardan uzak bir şey olmalı
Bizde MineZ açıcaz. Umarım sayılılardan oluruz.

2 plugin 2 map attıktan sonra minez sunucusu diye açıp 7 gün sonra kapatmadığın sürece sorun yok. Uzun zamandır düzgün bi minez sunucusunda oynamak istiyordum
Eklenti paketimizi bizzat kendim topladım. Haritamız maalesef ki alıntı çünkü ne zaman ne de mimar var. 7 gün sonra kapatmayacağız. Sistemler çok güzel oluyor. TWD hıt demiş bizim sunucu burnundan düşmüş gibi olur umarım size açıldığında veya ilk konuyu açtığımızda.

Quesky

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle ama kesinlikle Roleplay sistemi eklenip HardRP yapılması gerekir.Böylece Deathmatch gibi bir ortam olmaz. :p

Quesky

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nasıl bir sistem uyarlayayım oyuna?
"/me" ve "/do" komutlarını ilki eylem ikincisi durum belirten komut.
IC(In-Character)karakterimizin ismi "xxx"olsun.
"xxx aracın bagajını açar." (/me komutu)
"Aracın bagajını açmıştır. (( xxx ))" (/do komutu)
Umarım anlatabilmişimdir.

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
"/me" ve "/do" komutlarını ilki eylem ikincisi durum belirten komut.
IC(In-Character)karakterimizin ismi "xxx"olsun.
"xxx aracın bagajını açar." (/me komutu)
"Aracın bagajını açmıştır. (( xxx ))" (/do komutu)
Umarım anlatabilmişimdir.
Sunucu RPG olacak bu sefer. Küçük değilde oynanışı kökten değiştirecek şeyler istiyorum. Onlar hakkında bir düşünceniz var mı?