[TARTIŞMA KONUSU] GTA V oyunun ücretsiz olması

bayoreo

the lord of oreos
En iyi cevaplar
11
Ruh hali
merhaba dostlar bildiğimiz üzere gta 5 epic game store'da ÜCRETSİZ oldu. Beklenmedik bir olay çünkü genelde böyle oyunlar ücretsiz verilmez. GTA 6 mı çıkacak yoksa DLC mi sattıracaklar. Epic games sunucuları çökmüş zaten. Bu konu hakkında görüşleriniz neler? Ayrıca 21 Mayıs'a kadar alabilirisniz.

dostveviski

Yazıyor...
Sponsor
En iyi cevaplar
17
Ruh hali
Kesin geliyor Gta 6! Yakın zamanda bazı bilgiler paylaşmıştım hakkında, bu yaz çıkacaığ yüksek bir ihtimal bana kalırsa :D

Daaydreamer

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
3
1 hafta süresi var hemen Epic Games'e doluştular sunucular çöktü. Oyun oynamak istiyordum ama son durum bu:
1589478968951.png

Efendy

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
GTA 6 çok yakında o zaman neden bedava yapsınlarki

KaanYLDZ

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Alakası yok, Epic Games kendini öne çıkarmak için elinden geleni yapıyor.

Bizim için çok iyi, Steam'e gerçek bir rakip geldi ve geliyor.

Efendy

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Epic Games'in reklam yaptığını biliyorum daha önceden FS 19 Gibi büyük bir oyunuda bedava yapmışlardı. ama bu GTA5

Ender Oyuncu

MC.ENDEROYUNCU.COM
En iyi cevaplar
3
Ruh hali
Gta 5 Günümüze göre eski bir oyun oldu, bu oyunun verdiği zevki biz 3 yıl önce Askeri üssü basıp F16 ile bombalanarak aldık :)
Kısacası zaten ücretsiz yapmazlarsa ayıp ederlerdi, ama ücretsiz yapmalarının en büyük artışı GTA V online satışları artacak zaten oyunu orjinal olarak alan neredeyse yoktu, plati üzerinden rockstar games hesapları alıyorlardı, oyunun değeri 10 TL'ye kadar düşmüşken bir zahmet ücretsiz olu versin.

Ek olarak GTA5 Toplamda 268 milyon dolara rockstar games firmasına mal oldu, çıkarıldığı ilk gece yaklaşık 1,2 Milyar dolarlık bir satış yaptı yanlış hatırlamıyorsam rakamları, zaten oyun edeceği karı çoktan etti.

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Enes Batur'un Netflix'te olması doğru bir karar mı?

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
Ruh hali
Daha dün 25 GB indirdiğim oyun sabah saat 1.00 da oluşan %0 CPU hatası yüzünden (BİDE SSD KULLNIYORUM NASIL KAYDETMIYORSUN APTAL SİSTEM) gitti 1 gün. Ya kardeşim steam gibi sistem olamazlar bu çöp fortnite sistemi. Gerçekten... GTA 5 i 94 gbyi 300-200 (Normalde 900 ama bilgisayarı olup olmayan veya kanser edici kişiler[Kısacası multiplayere 1 ay girmeyin] ve Normal adamlar da indirdiğinden) bütün sistem berbat durumda. Steamda normalde %50 indirdin diyelim bi günde... Steam ginede %30-%40 a kadar bir kurtarma yapıyor. BU GEREKSİZ FORTNITENİN çıktığı sistemde ise 1 hatamı oldu BAM BÜTÜN HAYALLERİN YIKILIR.
Bide farming simulatoru bedava aldığım zamanlar oynayabiliyordum şuanda gitmiş bile. FREE zamanda almıştım bide. GTA 5 de umarım böyle olmazda bende ağır şekilde sinir krizleri geçirmem. 94 Gbyi 5 günde indiren tayfalardanım.