KozmikKaplumbağa
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Selam Forum Gamer takipçileri!
Bugün ilk defa kendi yapımım bir çalışma hazırladım!!!
Onun yorumunu yapmayacağım fakat nasıl yaptığıımı anlatıcağım.
Öyle şah eser felan değil.Ama gözleri boncuk gibi oldu.Bu benim Paint.net ten ilk çalışmam olduğu için pek iyi olmadı.Belki ilerde üst versiyonlarını yapabilirim.Mesela lekeler oluşturmayı öğrenip maden yapabilirim.3Boyutlu olmadı ama ilk başladığıma göre benim gözümden bence biraz iyi durdu.Gözlerini ayarlayamadım.Ben renkleri sevdim açıkcası.Paint.net amatörler için değil fakat ben kullandım.Yok aslında şaka yaptım amatörler için.Çok kolay kullanılıyor.Yapım aşamasında solda bulunan şekil oluşturma aracını baya bir kullandım.işte o araç:
Biraz küçük oldu ama anlamışsınızdır.En allta bulunuyor.Ayrıca çizgi çekme aracıda işimi gördü.Fakat nasıl şekli değiştirdiğimide göstermeliyim.Çünkü biraz çıldırttı beni...
Üst kısımında yani kaydetme yerinin altında o aracı seçerseniz kare sembolu vardır.Yanında Rectangle yazar.İşte onun yanındaki alt kısma bakan oktan nasıl bir şekil oluşturacağınızı seçin.
Ben blok oluşturduğum için genellikle köşesi fazla sivri olmayını tercih ediyorum.
Artık gözler ve ağızlarıda kullanmanın vakti geldi.
Gözler için şekil oluşturma aracından yuvarlağı kullanın.
Yine bir adım atlayıp göz bebeklerini yapalım..
Onun için gözün içine bir küçük yuvarlak oluşturun.
Tadaa.Ben kendime şaşı bir karakter ayarladım!.Biliyorum kötü.
Şimdi boya kovasını kullanıcağız.
Bu menüden boya kovasını seçelim.
Seçtikten sonra altta renk menüsünü kullanıcaz.Siz hangi bloku yapıcaksanız ona göre rengini ayarlayabilirsiniz.
Burdan rengi bulun.Mesela ben 2 renkli çimeni kullanmak istiyorum!
Bunu 2 renkli veya birden fazla renkli kişiler için gösteriyorum:
İlk önce göz bebeklerini değil gözleri siyaha boyayın.
Ardından çizgi aracını elinize alın.Menüden çizginin rengini değiştirebilirsiniz.
İlk önce çizgiyi seçin.
Sonra onla biraz oynamalar yapalım.
Ardından boyamaya başlayabiliriz!!!
Ben çimen modeli yapacağım.Eğer siz tek renk yapacaksanız hiç çizgi çekmeyle uğraşmayınız.
Direk boyayabilirsiniz gözleri yaptıktan sonra.
Tamamdır arkadaşlar!.Sorununuz varsa özel mesajdan ulaşabilirsiniz!
Çalışmalar Benimdir arkadaşlar hiçbir yerden almaıdm.
Bugün ilk defa kendi yapımım bir çalışma hazırladım!!!
Onun yorumunu yapmayacağım fakat nasıl yaptığıımı anlatıcağım.
Öyle şah eser felan değil.Ama gözleri boncuk gibi oldu.Bu benim Paint.net ten ilk çalışmam olduğu için pek iyi olmadı.Belki ilerde üst versiyonlarını yapabilirim.Mesela lekeler oluşturmayı öğrenip maden yapabilirim.3Boyutlu olmadı ama ilk başladığıma göre benim gözümden bence biraz iyi durdu.Gözlerini ayarlayamadım.Ben renkleri sevdim açıkcası.Paint.net amatörler için değil fakat ben kullandım.Yok aslında şaka yaptım amatörler için.Çok kolay kullanılıyor.Yapım aşamasında solda bulunan şekil oluşturma aracını baya bir kullandım.işte o araç:
Biraz küçük oldu ama anlamışsınızdır.En allta bulunuyor.Ayrıca çizgi çekme aracıda işimi gördü.Fakat nasıl şekli değiştirdiğimide göstermeliyim.Çünkü biraz çıldırttı beni...
Üst kısımında yani kaydetme yerinin altında o aracı seçerseniz kare sembolu vardır.Yanında Rectangle yazar.İşte onun yanındaki alt kısma bakan oktan nasıl bir şekil oluşturacağınızı seçin.
Ben blok oluşturduğum için genellikle köşesi fazla sivri olmayını tercih ediyorum.
Artık gözler ve ağızlarıda kullanmanın vakti geldi.
Gözler için şekil oluşturma aracından yuvarlağı kullanın.
Yine bir adım atlayıp göz bebeklerini yapalım..
Onun için gözün içine bir küçük yuvarlak oluşturun.
Tadaa.Ben kendime şaşı bir karakter ayarladım!.Biliyorum kötü.
Şimdi boya kovasını kullanıcağız.
Bu menüden boya kovasını seçelim.
Seçtikten sonra altta renk menüsünü kullanıcaz.Siz hangi bloku yapıcaksanız ona göre rengini ayarlayabilirsiniz.
Burdan rengi bulun.Mesela ben 2 renkli çimeni kullanmak istiyorum!
Bunu 2 renkli veya birden fazla renkli kişiler için gösteriyorum:
İlk önce göz bebeklerini değil gözleri siyaha boyayın.
Ardından çizgi aracını elinize alın.Menüden çizginin rengini değiştirebilirsiniz.
İlk önce çizgiyi seçin.
Sonra onla biraz oynamalar yapalım.
Ardından boyamaya başlayabiliriz!!!
Ben çimen modeli yapacağım.Eğer siz tek renk yapacaksanız hiç çizgi çekmeyle uğraşmayınız.
Direk boyayabilirsiniz gözleri yaptıktan sonra.
Tamamdır arkadaşlar!.Sorununuz varsa özel mesajdan ulaşabilirsiniz!
Çalışmalar Benimdir arkadaşlar hiçbir yerden almaıdm.