enes3626
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Tasarım çekilişi var kazanana logo banner intro ister özel ister template
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Zaten adamın soyu tilki. Abonelerini hep yok tasarım çekilişi yok logo yok banner çekilişi gibi saçma çekilişlerle kazanıyorBannerlerini azcık burada paylaşırmısın bakalım
Belki bana inanmayacaksın ama bu da güzel değil O.oLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu arada bu benim ilk çekilişim kanalla da uğraşmıyıcam puan olsun diye koydum youtubeyi hem büyük kanallarda böyle abone olmalı çekiliş yapıyoZaten adamın soyu tilki. Abonelerini hep yok tasarım çekilişi yok logo yok banner çekilişi gibi saçma çekilişlerle kazanıyoroysaki Minecraft CSGO gibi oyunların çekilişini yapsa çekilişlerden 200 abonesi olmuştu bile.
Adı üstünde "büyük kanallar" böyle çekiliş yapıyorlar çünkü sunacakları bir "içerik" var.Bu arada bu benim ilk çekilişim kanalla da uğraşmıyıcam puan olsun diye koydum youtubeyi hem büyük kanallarda böyle abone olmalı çekiliş yapıyo
Game of Emircan kanaln adı benle bi ilgisi yok ve template değil o hem o gfx bannerBelki bana inanmayacaksın ama bu da güzel değil O.o
Template güzel imiş .s
Birisi bana "Game of Emircan"ın anlamını açıklayabilir mi![]()
altyazı ekle videolarına krdş
Ama sen çok saçma bir çekiliş yapıyorsun. İnsan Minecraft CSGO çekilişi yapar sen tasarım çekilişi yapıyorsunBu arada bu benim ilk çekilişim kanalla da uğraşmıyıcam puan olsun diye koydum youtubeyi hem büyük kanallarda böyle abone olmalı çekiliş yapıyo