Tasarım çekilişi

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Neydi şimdi bu?
katıldım. Kendi logomu yapamayacak kadar yeteneksiz değilim ama katılayım bakayım.
Edit: Katılmıyorum gleam.io dan beğeni filan kasıyorsun

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Bannerlerini azcık burada paylaşırmısın bakalım
Zaten adamın soyu tilki. Abonelerini hep yok tasarım çekilişi yok logo yok banner çekilişi gibi saçma çekilişlerle kazanıyor :D oysaki Minecraft CSGO gibi oyunların çekilişini yapsa çekilişlerden 200 abonesi olmuştu bile.

enes3626

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Zaten adamın soyu tilki. Abonelerini hep yok tasarım çekilişi yok logo yok banner çekilişi gibi saçma çekilişlerle kazanıyor :D oysaki Minecraft CSGO gibi oyunların çekilişini yapsa çekilişlerden 200 abonesi olmuştu bile.
Bu arada bu benim ilk çekilişim kanalla da uğraşmıyıcam puan olsun diye koydum youtubeyi hem büyük kanallarda böyle abone olmalı çekiliş yapıyo

enes3626

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Belki bana inanmayacaksın ama bu da güzel değil O.o
Template güzel imiş .s
Birisi bana "Game of Emircan"ın anlamını açıklayabilir mi :S
Game of Emircan kanaln adı benle bi ilgisi yok ve template değil o hem o gfx banner

Hem siz ne anlarsınız zaten beğenmezseniz de katılmazsınız mal ya

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Bu arada bu benim ilk çekilişim kanalla da uğraşmıyıcam puan olsun diye koydum youtubeyi hem büyük kanallarda böyle abone olmalı çekiliş yapıyo
Ama sen çok saçma bir çekiliş yapıyorsun. İnsan Minecraft CSGO çekilişi yapar sen tasarım çekilişi yapıyorsun :D Sanki Dünyada crack diye bir şey yok sadece oyunlarda var bir tek tasarım programlarında yok ve bütün tasarım programları 1000 € :D yapmayın şöyle şeyler.