Tasarım Ekibi için -LOGO Çalışmam-

ILieWorldI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Direk resime geçelim görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.Eleştiriye açığım fakat yerici değil yapıcı olanlara... Bu arada tasarım ekibi oluşturuyorum çizimci arkadaşlar arıyorum.(Burası yeri değil kusura bakmayın :) )

EDİT: İsterseniz daha yakından bakabilirsiniz üstüne tıklayın .

Son düzenleme:

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bu tarz bir çalışmanın ne kadar vakit aldığını yada uğraştırdığını bilemiyorum ama göze hitap ettiğini ve gayet hoş olduğunu söyleyebilirim.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Basit olmuş gibi, ayrıca dünya ile global design yazısının çözünürlüğü tutmuyor. Dünyanın renklerinde bazı yerlerde taşırmışsın ve sanırım dünya resminin sol alt tarafında ki bölümde silme yapmışsın biraz daha düzgün yapmalıydın orayı düzensiz görünmüş. Neyse başarılar sana.

ILieWorldI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Basit olmuş gibi, ayrıca dünya ile global design yazısının çözünürlüğü tutmuyor. Dünyanın renklerinde bazı yerlerde taşırmışsın ve sanırım dünya resminin sol alt tarafında ki bölümde silme yapmışsın biraz daha düzgün yapmalıydın orayı düzensiz görünmüş. Neyse başarılar sana.

Öncelikle taşırma hakkında kardeşim brush(fırça) aleti ile efekt düzenlemesi yaparken taştı farkındayım bekliyordum bu yorumu.. Diğer husus çözünürlük hakkında çözünürlük resimde olur benimki logo ? eğer renk uyumunu diyorsan ilk başta aynıydı fakat aynı efektler gözü yorar ve sıradan gözükürdü..Basit olmuş derken tam anlayamadım ama logoların amacı yoğun anlamlı olmasıdır yani kompleks tasarım olmaz.. Yorumun için teşekkür ederim sana da başarılar .

Hoş duruyor da dünya bankasının logosu*

Cidden bayağı benziyormuş ama aynısı değil.. Yorumun için teşekkürler.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle taşırma hakkında kardeşim brush(fırça) aleti ile efekt düzenlemesi yaparken taştı farkındayım bekliyordum bu yorumu.. Diğer husus çözünürlük hakkında çözünürlük resimde olur benimki logo ? eğer renk uyumunu diyorsan ilk başta aynıydı fakat aynı efektler gözü yorar ve sıradan gözükürdü..Basit olmuş derken tam anlayamadım ama logoların amacı yoğun anlamlı olmasıdır yani kompleks tasarım olmaz.. Yorumun için teşekkür ederim sana da başarılar .
Sen beni biraz yanlış anladın çözünürlükten kastım şimdi şu altta ki resme bir bak;

"Global" yazısı ile dünya tasarımının doku kalitesi uymuyor gibi yani dünya tasarımı "Global" yazısına göre daha kötü görünüyor amacım onu vurgulamakta. Basit olmuştan kastım ise çok sade oluşu yani tamam anlıyorum logonu sade yapmak isteyebilirsin ama bana göre oldukça sade olmuş bu tasarım. Umarım eksikliklerini giderir daha iyi tasarımlar ortaya çıkarırsın. Hadi sana kolay gelsin.

ILieWorldI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sen beni biraz yanlış anladın çözünürlükten kastım şimdi şu altta ki resme bir bak;

"Global" yazısı ile dünya tasarımının doku kalitesi uymuyor gibi yani dünya tasarımı "Global" yazısına göre daha kötü görünüyor amacım onu vurgulamakta. Basit olmuştan kastım ise çok sade oluşu yani tamam anlıyorum logonu sade yapmak isteyebilirsin ama bana göre oldukça sade olmuş bu tasarım. Umarım eksikliklerini giderir daha iyi tasarımlar ortaya çıkarırsın. Hadi sana kolay gelsin.

Logonun sadeliği tercih meselesi.. Doku kalitesi demek doğru olmaz, maske diyelim biz ona.. Bilerek aynı yapmadım çünkü tamamen masmavi olsa daha sıradan olmaz mıydı ? Tek renk .. Yorumun için teşekkürler..

FyreUKl

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Font Vesaire Gayet Güzel Olmuşta Sanki Şu Mavi Renk Çok Çoçukca Durmuyor mu Grafik Grubuna Göre