Tasarım + İntro Ücret Farketmez >>>Devamı İçeride<<<

GPNeon

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba bana eSports Takımım Hakkında Acil Profil Fotoğrafı + Kapak Fotoğrafı Lazım Ve Sürekli Bu İşleri Yapan Birileri Varsa
Onun Daimi Müşterisi Olacağım Çünkü Her Hafta Yeni Tasarımlar Gerekicek Ve Birde İntro Gerekiyor İntro Şart Değil Facebook'ta
Veya Başka Sitelerde İntro Yapan İnsanlar Var Zaten Ama Şu Tasarım İşini Yaptırmak İçin En Doğru Yerin Burası Olduğunu Düşündüm
İlk Öncelikle Neler Yaptıracağımı Anlatayım

Profil Fotoğrafı Ve Kapak Fotoğrafı Minecraft Temalı Olmicak Malesef CS:GO Temalı Olucak Sonuçta eSports Takımı :D
Kapak Fotoğrafınında Sizi Zorliyacağını Düşünmüyorum Ama Profil Fotoğrafından Kast Ettiğim Logoydu Takım Logosu Çizebilicek
Profesyonel Kişilere İhtiyacım Var İnternette Araştırdım Fakat Çok Zor Hazır Logo Kabul Edilmez Ayrıca "AAA Logo" Logo Tasarım Programından Yapılanlarda
Kabul Edilmez Ancak El Emeği Çizimlere Ücret Verebilirim.

İletişim ;
- Skype --> gp.neon
- steam --> gpneon
Skypeden Eklerseniz Ekleme Mesajı Olarak Tasarım İçin Eklediğinizi Belirtirseniz Sevinirim.

GPNeon

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Biliyorum fakat sabah mesaj attım hala geri dönmedi.

HGSquire

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
@HGSquire ye dolandırıcı diyen bir kitle var. Bilmiyorum nekadar doğrudur ama işini garantiye almak istersen EmirSarımsak yardım eder :)
@Emrsmsk @EmrsmskOfficial
İşte @Emrsmsk arkadaşa olduğu gibi benimde bir süre sorunlarım oldu, gerek ailevi, gerek bilgisayar açısından sorunlar. Bende bunları düzeltmek için uğraşıyorum, insanlar bilmeden yanlış anlayıp tasarımı 1 saat bile geç verince birden bire forumda "DOLANDIRICI!" diye mesajlar yağdırabiliyor, evet çok sorun yaşadıgımdan dolayı erişimim olmadı bilgisayara ve ne haber verebildim bir süre ne de grafiklerini yapabildim bir kaç kişinin. Şimdi de fazlasıyla telafi etmeye calısarak grafiklerini yapmaya basladım, bundan sonrasında da zaten bu tür yanlıslar olmayacak, insanların beni böyle tanıması beni üzüyor açıkcası.

turkler

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İşte @Emrsmsk arkadaşa olduğu gibi benimde bir süre sorunlarım oldu, gerek ailevi, gerek bilgisayar açısından sorunlar. Bende bunları düzeltmek için uğraşıyorum, insanlar bilmeden yanlış anlayıp tasarımı 1 saat bile geç verince birden bire forumda "DOLANDIRICI!" diye mesajlar yağdırabiliyor, evet çok sorun yaşadıgımdan dolayı erişimim olmadı bilgisayara ve ne haber verebildim bir süre ne de grafiklerini yapabildim bir kaç kişinin. Şimdi de fazlasıyla telafi etmeye calısarak grafiklerini yapmaya basladım, bundan sonrasında da zaten bu tür yanlıslar olmayacak, insanların beni böyle tanıması beni üzüyor açıkcası.
O zaman bende birşeyin parasını bir ay ödemeyeyim.Sonra unuttum diyeyim.