Tasarladığım 3. evim (önerilerinizi bekliyorum)

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Ev güzel ama havuzda dia block olmasaydı iyidi.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Yaptığın evleri şehir haline getirsene daha güzel durur

DawnLadder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

NeoN_Hunter

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onu yapmayı ilk başta planlamıştım da savelerin linki tek tek buraya atıyorum hepsini 1 kerede atmak da istemiyorum eğer ev kopyalama gibi bir şey varsa hepsini şimdi bir haritaya toplayabilirim

Teşekkürler yorumun ve önerin için :)
WorldEdit Adlı Pluginle //wand Yazıp Gelen Tahta Baltayla Evin En Sol Altına Sol Tıkla Evin En Sağ Üstüne Sağ Tıkla //copy Yaz.Kopyalanmış Olur Bunu Bir yere Yapıştırmak İçin de //paste Yazabilirsin Ama Bu 1 Kerelik Aynı Evi Çok Kez Kullanmak İstiyorsan //copy Yaptıktan sonra //schematic save ev Yaz her //schematic load ev Yazdığında //paste Yazarak Yapıştırabilirsin.

DawnLadder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
WorldEdit Adlı Pluginle //wand Yazıp Gelen Tahta Baltayla Evin En Sol Altına Sol Tıkla Evin En Sağ Üstüne Sağ Tıkla //copy Yaz.Kopyalanmış Olur Bunu Bir yere Yapıştırmak İçin de //paste Yazabilirsin Ama Bu 1 Kerelik Aynı Evi Çok Kez Kullanmak İstiyorsan //copy Yaptıktan sonra //schematic save ev Yaz her //schematic load ev Yazdığında //paste Yazarak Yapıştırabilirsin.
Çok sağol ne zamandır arıyordum :) Bunu başka maplara da kopyalayabiliriz değil mi ?

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ev iyi ama havuz elmas blok yerine kuvarstan olabilirdi.

xdzaa21

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Dostum 2. ev daha güzeldi bunun dizaynı hoş olmamış ama 10/7 :)

DawnLadder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu evi internet'de gördüm ben
Yanlış görmüs olabilirsin dostum :)

Bu evi internet'de gördüm ben
Ve başkasının yaptığı şeyi paylaşmam saçma olur sonucta onun yaptigi ev onun hakkını yemis olurum daha onceki konularimda yapmistim 1-2 tane ama kendimin tasarlamadigini belirtmistim :) İyi bayramlar :)

Dostum 2. ev daha güzeldi bunun dizaynı hoş olmamış ama 10/7 :)
Bence 2. Ev biraz abartili olmustu yine de sagol dostum :)

Newhnee

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel olmuş.Yapılarını WorldEdit,VoxelSniper gibi programlarla daha rahat yapabilirsin.