[TASLAK] LeberkasLp Best Builder Logo/Banner!

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
...
Arkadaşlar uzatmadan hemen soruyorum. Eklememi, değiştirmemi veya beğenmediğiniz bir kısmı var mı? Nasıl bir şey olmasını tavsiye edersiniz. şu an ki taslağım bu, lütfen fikirlerinizi rahatça belirtirseniz sevinirim. (Garezsiz, gerçek düşünceler!)

- Çalışma -

Şimdiden dürüst cevap verenlere teşekkür ederim!​

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Aslında kaba değil. Çok klasik bir şekilde yorulmuşçasına şato yapıyor. Arka plan ile birleşmiş gözükmesinden dolayı öyle gözüktüğünü tahmin ediyorum. Teşekkürler.
Aynen arkaplanın gözükmesi bozmus, adamın üstünden o kısımları silebilirsen daha güzel olabilir.

Faunne

Team Fergus
En iyi cevaplar
0
BEST SAFSDGSAS

Her neyse logo gayet güzel olmuş başarılısın çizim işinde fakat bir tek oradaki adam hoş durmamış, çimenlik kısmı çok boş değirmen veya çiçek vs yapsaydın keşke :D Takipteyim.

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
BEST SAFSDGSAS

Her neyse logo gayet güzel olmuş başarılısın çizim işinde fakat bir tek oradaki adam hoş durmamış, çimenlik kısmı çok boş değirmen veya çiçek vs yapsaydın keşke :D Takipteyim.
Halla halla, garip. Birde şöyle görün..

Yani garip gerçekten 30 Dakika çizdiysem bu resmi.. 29 Dakika bu karaktere 1 Dakika çizime harcadım :D Hani neresi garip duruyor merak ettim?

Faunne

Team Fergus
En iyi cevaplar
0
Halla halla, garip. Birde şöyle görün..

Yani garip gerçekten 30 Dakika çizdiysem bu resmi.. 29 Dakika bu karaktere 1 Dakika çizime harcadım :D Hani neresi garip duruyor merak ettim?
Boyun kısmı yok hani üstündeki detaylar bana karışık gedi bilmiyorum benim düşüncem böyle :)