Tavuklar

Bu konu kafanızı karıştırdımı

• Hayır sorununa yardım edebilirim

Kullanılan: 2 33.3%
  • Gıdaaak!

Kullanılan: 4 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    6

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Şimdi komut bloğuyla bir tavuğu 1 blok yakınıda başka bir tavuk varsa 2 blok -z'ye tp'lemek istiyorum ama olmuyor tavuk yanında başka bir tavuk olmamasına rağmen hep 2 blok yana ışınlanıyor

Evet bende insanım ne kadar çok komut bloğu bilgim olsa bile benimde yardıma ihtiyacım olabilir

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
/execute @e[type=Chicken] - - - /execute @e[type=Chicken,c=2,r=1] - - - /tp @e[type=Chicken,r=1,c=1] - - --2

Bunun olması lazım

Enfalx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Saçma bir öneri olacak ama tavuklara isim ver.
Biri diğerinin 1 blok yanındaysa diğeri de onun 1 blok yanındadır.Zaten ikisini de ışınlamaz mı?

PwParadox

En iyi cevaplar
0
Biri diğerinin 1 blok yanındaysa diğeri de onun 1 blok yanındadır.Zaten ikisini de ışınlamaz mı?
üzgünüm tavuklarımın özel isimleri var (alfabe bir sonraki mapim için çalışıyorum)
ve ikisinide ışınlamak istemiyorum sadece tavuk yalnızken dursun 1 blok yanına tavuk geldiğinde o tavuk ışınlansın istiyorum

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ama yanına hangi tavuğun geleceği belli değil. Tüm tavuklara isim vermeli, hiçbirinin adı aynı olmamalı ve her tavuk için ayrı sistem olmalı.
@EminGny en yakın 2 blok çapında tavuk varsa demişsin. Mantıken kendisi de buna uygun olacağından kendini ışınlayıp durur.
Düşünüyorum ama aklıma gelmiyo. bir şey bulursam söylerim.

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

PwParadox

En iyi cevaplar
0
Ama yanına hangi tavuğun geleceği belli değil. Tüm tavuklara isim vermeli, hiçbirinin adı aynı olmamalı ve her tavuk için ayrı sistem olmalı.
@EminGny en yakın 2 blok çapında tavuk varsa demişsin. Mantıken kendisi de buna uygun olacağından kendini ışınlayıp durur.
Düşünüyorum ama aklıma gelmiyo. bir şey bulursam söylerim.

Aklımda deli cevaplar var inLove tag'ını kullanabiliriz sanırım çünkü tavukları summonlıyıcam
yapıcağım şey şu 13 tane boş slot var 1.slota tavuk summonlıyıcam ondan sonra başka bir tavuk daha summonlandıktan sonra o tavuk 1.slottan 2.slota gidicek üçüncü tavuğu summonladıktan sonra o tavuk 1.slottan 2.ye 2.slottan 3. slota ışınlanıcak böyle böyle 13. slota kadar gidicek 13.'den sonra gelen tavuk ölücek

Enfalx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilmiyorum ki tavuğun altına(görünmeyecek şekilde) x bloğu spawnla.Diğer tavuk için de detect kullanarak ışınla.

PwParadox

En iyi cevaplar
0
Her birine ayrı bi skor verip yapabilirsin
olmaz şöyle düşün 1'den 9'a kadar tavuk var bunlardan 2 numarayı art arda summonlarsak bu sefer ikiside ard arda 2 blok yana ışınlanacak[DOUBLEPOST=1436449017,1436448846][/DOUBLEPOST]
Bilmiyorum ki tavuğun altına(görünmeyecek şekilde) x bloğu spawnla.Diğer tavuk için de detect kullanarak ışınla.
hayır bu seferde yerinde duran tavuk yana ışınlanıcak

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
olmaz şöyle düşün 1'den 9'a kadar tavuk var bunlardan 2 numarayı art arda summonlarsak bu sefer ikiside ard arda 2 blok yana ışınlanacak[DOUBLEPOST=1436449017,1436448846][/DOUBLEPOST]
hayır bu seferde yerinde duran tavuk yana ışınlanıcak
Sen şimdi ne yapmaya çalışıyon bi desene :) ona göre düşünelim.

PwParadox

En iyi cevaplar
0
Sen şimdi ne yapmaya çalışıyon bi desene :) ona göre düşünelim.

Guess that build yapıyorum buildera öylesine bir cümle vericek
tellraw komutundan türkçe alfabemizi yazdım bunlar diyelim A tuşuna bastın A tavuğu 13 slottan 1.'sine yerleşiyor bunlar böyle böyle giderek buildın ismini tahmin etmeye çalışıyorsun evet işe yarıyacak sadece tavuklu olayı çözmemiz gerekicek