TaySer Craft DarkRP ReCoded - BAŞTAN - Garry's Mod DarkRP Deneyimi - YAPIM

S

sergun26

Ziyaretçi
TSC DarkRP 0.6 güncellemesi çıktı!
Yenilikler:
Harita yenilendi, ışıklandırma arttırıldı. 1 yeni mekan eklendi, 1 mekan restore edilip düzenlendi.
Meslek oylama sistemindeki küçük bir açık kapatıldı.
Sohbet mesajlarındaki yeni satıra geçince oluşan renk sıkıntısı büyük ihtimalle giderildi. (henüz test edilmedi)

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ederim, ancak Türkiye'de lapisli faction seven çocuklar doluşmasını istemediğim* için whitelist ile alım yapmayı planlıyorum.

*:
eskiden açlık oyunları sunucumda bir çocuk geldi, /warp lapis yazdı. "lağpğis nerdeeğ (nerede de değil hani, nerdeğ)" diyip çıktı
survival serverlerde çok oluo onlardan

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft hatası, geceleri tabelaya yaklaşıp bakınca kararıyor, normalde öyle değil.
Bence o para atma sistemini tabela ile değilde eşya ile yapabilirsin. Yani adam dropmoney yazdığında yere paraya benzer bir item düşücek, onu alanda parayı almış olucak. Eğer bunu yaparsan işte o zaman efsane bir şey olur.

Ve şöyle bir sorum daha var;
adamlar yere sürekli 1 dolar atıp durur. Böylece heryer tabela olur? Bunu çözdün mü?

S

sergun26

Ziyaretçi
Bence o para atma sistemini tabela ile değilde eşya ile yapabilirsin. Yani adam dropmoney yazdığında yere paraya benzer bir item düşücek, onu alanda parayı almış olucak. Eğer bunu yaparsan işte o zaman efsane bir şey olur.

Ve şöyle bir sorum daha var;
adamlar yere sürekli 1 dolar atıp durur. Böylece heryer tabela olur? Bunu çözdün mü?
Para birimi dolar değil, Türk Lirası.
En az 100 TL atılabiliyor. Whitelist boşuna yapmadım, whiteliste aldığım gibi çıkarabildiğimi de unutmasınlar.
Eşyayla yapmayı senden önce düşünmüştüm canım, kaç TL atıldığını göremezler, veritabanında bir sürü bilgi depolamak gerekir; lag olur. Yere kaç TL attıysa o kadar o eşyadan atsın diyeceksin, yere 100K atarsa ne olacak? 100K item ile lagtan ölecek.

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Para birimi dolar değil, Türk Lirası.
En az 100 TL atılabiliyor. Whitelist boşuna yapmadım, whiteliste aldığım gibi çıkarabildiğimi de unutmasınlar.
Eşyayla yapmayı senden önce düşünmüştüm canım, kaç TL atıldığını göremezler, veritabanında bir sürü bilgi depolamak gerekir; lag olur. Yere kaç TL attıysa o kadar o eşyadan atsın diyeceksin, yere 100K atarsa ne olacak? 100K item ile lagtan ölecek.
Hologram ile yapabilirsin. Biliyorsun hologramı destekleyen skript addon ları var. Örneğin /dropmoney 100 yazdığında yere 1 eşya düşer, hologramla üstünde 100TL yazar? Ama haklısın laga yol açabilir.

S

sergun26

Ziyaretçi
Hologram ile yapabilirsin. Biliyorsun hologramı destekleyen skript addon ları var. Örneğin /dropmoney 100 yazdığında yere 1 eşya düşer, hologramla üstünde 100TL yazar? Ama haklısın laga yol açabilir.
En iyi şuanki şekliyle canım, saatlerce boşuna düşünmedim.

Moderatör tarafından düzenlendi: