DeathLight
You tell me life isn't that hard.
- En iyi cevaplar
- 0
"emir" ? Onu yapabilirsin anlamında söyledim?Öncelikle bana emir veremezsin, bugün 300 satır kod yazdım, okula gittim, sınav oldum. Yoruldum.
"emir" ? Onu yapabilirsin anlamında söyledim?Öncelikle bana emir veremezsin, bugün 300 satır kod yazdım, okula gittim, sınav oldum. Yoruldum.
Emir kipi kullandın ama, neyse boşver, bugün 3-4 sistem yaptım. Aynı zamanda kapılara kilitleme sistemi getirildi. Kapıların videosunu kapılara meslek grubu sistemi ekledikten ekledikten sonra koyarım, sonra zamanım olursa para basma makinelerine başlarım."emir" ? Onu yapabilirsin anlamında söyledim?
Whitelisti açar mısın? Sıkıldım gelirim oynarım biraz.Emir kipi kullandın ama, neyse boşver, bugün 3-4 sistem yaptım. Aynı zamanda kapılara kilitleme sistemi getirildi. Kapıların videosunu kapılara meslek grubu sistemi ekledikten ekledikten sonra koyarım, sonra zamanım olursa para basma makinelerine başlarım.
Yarın sınav var mı ona bakacağım, varsa olmaz; yoksa özelden mesaj yollarım.Whitelisti açar mısın? Sıkıldım gelirim oynarım biraz.
Varsa da at yokmu var mı diye içimde kalmasınçYarın sınav var mı ona bakacağım, varsa olmaz; yoksa özelden mesaj yollarım.
Oynarsın diye :CSkript, RP *Hele ki DarkRP* Ya da Gmod ile ilgisi olmayan beni buraya etiketleme nedeniniz nedir :I
(Çılgın Sergun NarutoRPG2'yi coşturuyor)Güzel harika muhteşem coştum
(whitelistkonusundahaklısın)
Fakirim ben, alamam öyle, oynayamam, yok.Oynarsın diye :C
Cracked sunucu amaFakirim ben, alamam öyle, oynayamam, yok.
*Küçük emrah jeneriği arkadan çalınır*
Sunucu kesinlikle tutacak gibi duruyor997 satıra ulaştı!
TSC DarkRP v0.7b güncellemesi
Oyuncu adları düzenlendi, mesleklerinizi görebilirsiniz.
![]()
Money potlar iyileştirildi, kullanımı kolaylaştırıldı.
@Sarper170 @DeathLight