Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TBPP - Sunucuzun Özel Launcheri Olmasını İstermisiniz ?
v1.2 çıkartıyorum , sunucuda kaç oyuncu açık kimler açık falan görebileceğiz , kayıt sistemi yapabilirim ama internet üzerinden yani internet sitenizde kayıt olucak , launcherden kayıt ola basıtığında program içinde siteniz açılcak umarım anlabilmişimdir , ama login yapacak kadar bilgim yok
Cimilli İbo adında bir sunucu açılmıştı yazın. XenForo forumdan giriş yapınca oluşan cookie'leri kullanarak giriş yapıyordu sunucuya. Foruma giriş yapıp servera giriyordun. Tamda o sistem gerekli login için. Yeterli zamanım olsa yapabilirdim. VB.Net bilgimde var az çok zamanında az uğraşmadım onunlada
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.