AspiriaNetwork
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
TC CRAFT NETWORK ( ALIM BİLGİSİ KAÇIRMA !! ) Bu şans bir kere gelir
Aspiria Network - KLjavadev - Imbugger Yapımcılıgı !
'' RAKİP ŞAHIN KELLESİ İÇİN HİÇ BİR BEDEL BÜYÜK DEGİLDİR. '' Koblentz
Merhaba değerli insanlar Nasılsınız ?
İyisinizdir umarım yeni açılıcak sunucumuzda yetkili arkadaşlar arıyoruz gelmek istermisin
1500 Online ve üstü olucak sunucuda yeni ekip arkadaşları almak için can atıyoruz fotograf vs daha yapıyorlar , Ama
Çok büyük bir sunucuda ve kaliteli insanlar aramaktayız işini iyi yapıcak bizlere kesinlikle skype adresimizden dönün.
Mimar ( gerçekten iyi yaparım diyen kişiler ! )
Bir ev yapıpda veyada alıntı yapıp bize gelicekler şimdiden yolu gözüktü
Moderatör +17 yaş üstü
İşini iyi yapıcak cıvık bir insan olmıcak cıvık insanları burada tutmuyoruz!
Kendi sunucumuzda yetkili iken başka yerde oynamıcak ! oynayabilir ama yetkili olamaz görülürse atılır.
Biz büyük bir oyun yönetmeyi düşünüyoruz sizleride aramızda görmek için can atıyoruz
Tasarımcı
Üst düzey bir tasarımcı arıyoruz Ücretli ücretsiz farketmez
Ücretsiz yapar ise yaptıgı banner - logo - konu tasarımlarında reklamlarını koyup onlara müşteriler
Gönderecegiz Sizde oradan ek ücret kazanabiliceksiniz
Sizlere Nasıl ulaşabilirim ?
ÖNEMLİ
Ciddi insanlar aramızda istiyoruz kaç kere dedim ama bazı insanlar anlamadıkları için
Tekrar ben söylüyorum Aspiria Network bile TC CRAFT NETWORK'u taktir etmekte kaçırma !
KLJAVADEV - IMBUGGER YAPIMCILIGI ...
Aspiria Network - KLjavadev - Imbugger Yapımcılıgı !
'' RAKİP ŞAHIN KELLESİ İÇİN HİÇ BİR BEDEL BÜYÜK DEGİLDİR. '' Koblentz
Merhaba değerli insanlar Nasılsınız ?
İyisinizdir umarım yeni açılıcak sunucumuzda yetkili arkadaşlar arıyoruz gelmek istermisin
1500 Online ve üstü olucak sunucuda yeni ekip arkadaşları almak için can atıyoruz fotograf vs daha yapıyorlar , Ama
Çok büyük bir sunucuda ve kaliteli insanlar aramaktayız işini iyi yapıcak bizlere kesinlikle skype adresimizden dönün.
Mimar ( gerçekten iyi yaparım diyen kişiler ! )
Bir ev yapıpda veyada alıntı yapıp bize gelicekler şimdiden yolu gözüktü
Moderatör +17 yaş üstü
İşini iyi yapıcak cıvık bir insan olmıcak cıvık insanları burada tutmuyoruz!
Kendi sunucumuzda yetkili iken başka yerde oynamıcak ! oynayabilir ama yetkili olamaz görülürse atılır.
Biz büyük bir oyun yönetmeyi düşünüyoruz sizleride aramızda görmek için can atıyoruz
Tasarımcı
Üst düzey bir tasarımcı arıyoruz Ücretli ücretsiz farketmez
Ücretsiz yapar ise yaptıgı banner - logo - konu tasarımlarında reklamlarını koyup onlara müşteriler
Gönderecegiz Sizde oradan ek ücret kazanabiliceksiniz
Sizlere Nasıl ulaşabilirim ?
ÖNEMLİ
Ciddi insanlar aramızda istiyoruz kaç kere dedim ama bazı insanlar anlamadıkları için
Tekrar ben söylüyorum Aspiria Network bile TC CRAFT NETWORK'u taktir etmekte kaçırma !
KLJAVADEV - IMBUGGER YAPIMCILIGI ...