Tce plugini Tepki Vermiyor Yardım?

Shiptar

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Beyler Time command Event Plugini yüklüyorum Zaten 2 Sürüm Var İkiside Aynı sorun oluyo
yükledikden sonra komutlar geliyo /tce yazınca tepki vermiyo

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Demekki plugin yüklenmemiş. Uygun sürüm yüklediğinizden emin olun. Konsol loglarını atarmısın?

Shiptar

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
skripti yok diye biliyorum,

Birde o Loglarda Featherboard Var oda Aynı Tepkiyi Soruınu veriyo /featherBoard Yazınca Tepki Vermiyor

hospitality

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
skripti yok diye biliyorum,

Birde o Loglarda Featherboard Var oda Aynı Tepkiyi Soruınu veriyo /featherBoard Yazınca Tepki Vermiyor
güncel olmadığı için kendini kapatmış:

[21:56:01] [Server thread/INFO]: Missing message for: prefixA new update for FeatherBoard is available for download on Spigot!
[21:56:01] [Server thread/INFO]: Missing message for: prefixUnable to auto update. Please log in in the spigotupdater.yml file.
[21:56:01] [Server thread/INFO]: Missing message for: prefixERROR: An error occured while starting. Update to solve the error.
[21:56:01] [Server thread/INFO]: [FeatherBoard] Disabling FeatherBoard v2.6.2
[21:56:01] [Server thread/INFO]: [FeatherBoard] Cancelling all tasks ...
[21:56:01] [Server thread/ERROR]: Error occurred while enabling FeatherBoard v2.6.2 (Is it up to date?) org.bukkit.plugin.IllegalPluginAccessException: Plugin attempted to register task while disabled

TurkiyeQQ

/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7
En iyi cevaplar
0
Loglardan anlaşılan sunucudaki çoğu plugin eski. Featherboard'da eski olduğundan ötürü update hatası veriyor. MythicSpawnerda da sorunlar var hata vermiş. Aynı zamanda skriptin de sürümü eski, güncelleyin. Authme yerine AuthmeReloaded kullanın.
Kod:
[21:56:03] [Server thread/WARN]: §4Versiyon Uyusmazligi - TheLegend v4.0 Plugin Paketini Yeniden Yukleyin

[21:56:03] [Server thread/INFO]: Bukkit Versiyonu Uyumlu Deigl!
Gösterdiği üzere versiyon uyuşmazlığıda var, uygun sürümü kullanın.

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
FarmProtect.jar hatta atmış güncelle bence
SilkSpawners.jar da öyle güncelle
Skript de güncelle
Featherboard leak kullandıgından dolayıda hatta atmış ama çalışıyor :/