team.aleria - spawn

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0

bla bla bla 2 yıl sonra geri döndüm selamlar;
takımımla bir sunucu projesi üzerinde çalışıyoruz,
takımın tek mimarı olarak map ile ben ilgileniyorum ve
skyblock sunucusu için yaptığımız spawnı paylaşmak istedim.

resimler;

notcuk: iskeletimsi şeyi pmcden buldum,ben denedim pek hoş olmadı

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

Kovalski_Eyes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
zaten dün arenapvp hakkındaki tüm pluginleri bittirdim ve build uhc var :) paket tamamen bize ait icinde 130tlik plugin kunlandım.
çok oyuncu çekerse kale savaşı tarzı şeylerde ekleyin ama detaylı olsun etrafı kırabilelim falan xD kitler olsun redstone kiti mesela tuzak falan kursak saldıran savunan taraf olsa zevkli olurdu yani xD.

Bide şey arkadaşlarla redstone sunucusunda yapılar yapıyoduk sonra bi vs atalım dedik vs atarken yaptığımız makineleri kullanmıştık aşırı sarıyodu redstone pvp tarzı bişeyde çok zevkli olabilir

Swstr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Olabilir neden olmasın :) zaten buildlerde ayrıntıdan kaçmıyoruz birde farklı olanı yapıyoruz bu resimlerde spawnın ayrıntıları yok normalde armor stantlarla dekore edildi ve mmorpg tarzında yaptık o köprüyü gecince pvp başlıyor arena yok bizde :)

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
çok oyuncu çekerse kale savaşı tarzı şeylerde ekleyin ama detaylı olsun etrafı kırabilelim falan xD kitler olsun redstone kiti mesela tuzak falan kursak saldıran savunan taraf olsa zevkli olurdu yani xD.

Bide şey arkadaşlarla redstone sunucusunda yapılar yapıyoduk sonra bi vs atalım dedik vs atarken yaptığımız makineleri kullanmıştık aşırı sarıyodu redstone pvp tarzı bişeyde çok zevkli olabilir
Skript konusunda bilgili birkaç arkadaş arıyorum bu aralar, depişik şeyler ekleyexepiz bund da yazdım bir kenara tşk