Team Fortress 2 komik/ilginç anılarınız

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ben tf2 de pyro olmuştum çiftlik haritasıydı yeni gelen silahımı kullandığım ilk eldi pyro olmuştum bir eve girecektimki önümde bir pyro belirdi benim rengimdeydi. Üstüne gelince 98IamLegend98 yazıyordu. "Spy lan bu" deyip yeni silahımla onu yaktım, 1-2 kere bıçakladı sonra yanmaktan öldü :p Kısacası adam beni bana dönüşerek kandırmaya çalıştı, sonuç fesat :p

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
spyken medictim medic dedim heavy geldi önümden gitti onun arkasında heavy vardı bende onların 2'sini pıçakladım sonra arkamdan scout geldi facestab çektim :p

De4D_L4nDeR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aylardır tf2 oynayan arkadaşıma gitmiştim adam güzel spy oynuyor hepsini tek tek denedim medic ile spy,heavy indirdim lan? tfc de en iyi oynadığım sınıf soldier dir ama tf2 de en iyi oynadığım hatta arkadaşlarımın arasında en iyi medic oynayan benim (cümlemi skim)

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Aylardır tf2 oynayan arkadaşıma gitmiştim adam güzel spy oynuyor hepsini tek tek denedim medic ile spy,heavy indirdim lan? tfc de en iyi oynadığım sınıf soldier dir ama tf2 de en iyi oynadığım hatta arkadaşlarımın arasında en iyi medic oynayan benim (cümlemi skim)
oha uyarıyı alalı kaç gün olmuş hala o kelime gitmemiş.