Team GhostPower - E-Sports Takımı!

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba,
Bugün sizlere Team GhostPower olan E-Sports Takımına yapmış olduğum bir Grup Logo çalışmamı göstereceğim arkadaşlar, umarım beğenirsiniz. Alıcının istediği tarzda bir çalışma yapmış bulunmaktayım. Hemen çalışmamı göstereyim,

- Logo -

İyi günler.

[NOT: Görüşleriniz için teşekkürler!]

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Logo güzel olmuş çizim konusunda ama tasarımı kullanıcının isteğine göre yaptıysan cidden hiç zevki yok veya e-spor alanını takip etmeyen biri. Bir takım logosu için oldukça karmaşık bir tasarım sadece iç kısmı olup etrafındaki yuvarlak ve üstte kullanıldığında okunamayacak yazılar olmasa daha iyi olurdu hiç olmazsa göz yormazdı diye düşünüyorum. Tasarım güzel fikir kötü.
Bu arada konuya başlığından ötürü içinde logo çıkacağı değilde bir takım kuruluyor tarzında girdim kullandığın başlıkları daha uygun seçmelisin.

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok süper bu işin pirisin.
Teşekkürler :D
Logo güzel olmuş çizim konusunda ama tasarımı kullanıcının isteğine göre yaptıysan cidden hiç zevki yok veya e-spor alanını takip etmeyen biri. Bir takım logosu için oldukça karmaşık bir tasarım sadece iç kısmı olup etrafındaki yuvarlak ve üstte kullanıldığında okunamayacak yazılar olmasa daha iyi olurdu hiç olmazsa göz yormazdı diye düşünüyorum. Tasarım güzel fikir kötü.
Bu arada konuya başlığından ötürü içinde logo çıkacağı değilde bir takım kuruluyor tarzında girdim kullandığın başlıkları daha uygun seçmelisin.
Yani.. Takım. Bilemedim :D Teşekkürler. (Ayrıca hani o şekilde görebilmeniz bile bir mucize. Normalde arkadaş dairesel yazmamı istemişti benden. Ben dedim olmaz. Logoyu berbat etmeyelim diye. Böyle yaptım. PhotoShop bu kadar oluyor :/ Arkadaş Logo belirleme konusunda daha yeni olacak böyle şeyler. Benimle yeni yeni şeyler gördü. Artık çok daha detaylı şeyler düşünebilir diye düşünüyorum.)
Bir e-sport takımı için uygun değil fakat güzel.
E-Sports takımı için çerçevesiz olan belirlendi aslında. Tişörtteki GP birleşimide ele alındı. Bu sadece koyulması gereken bir YouTube Profil Fotoğrafı ve Grup Fotoğrafı diyelim :)

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bir e-spor takımı olabilmek için profesyonel sahnede oynayabilmek lazım. Her internet kafesi turnuvasına giren 5 kişi kendisine bir isim bulup e-spor takımı açıyor.

GPNeon

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Logo içim Emrsmsk'ye teşekkür ediyoruz. Bu arada takımımızda 2 kişilik boş yer bulunmakta. Katılmak isteyenler için Skype İletişim : gp.neon

NOT : Bu arada şu üstümdeki yorumu atan arkadaşa da cevap olsun emin ol hiçbir takım kuranın resmiyeti yok benim kendi şahsıma resmi E-Sports lisansım var ve katılıcağımız turnuvalar öyle TS3'de rastgele bulduğum rastgele takımlarla olmayacak.

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Logo içim Emrsmsk'ye teşekkür ediyoruz. Bu arada takımımızda 2 kişilik boş yer bulunmakta. Katılmak isteyenler için Skype İletişim : gp.neon
Daha düzgün yazamazmıydınız okeye 4. aramıyorsunuz sonuçta. Hangi oyun üzerinde bir takımsınız, oyuncularınız hangi seviyede sponsorlarınız varmı daha detaylı bir bilgi vermeniz mantıklı olurdu.

GPNeon

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Zaten iletişim için bir adres verdim herkesin herşeyi bilmesine gerek yok. Profesyonel seviyede oyuncular zaten benle bir şekilde iletişime geçip takımımıza katılırlar.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Hayaletteki gölgelendirmeler olmamış gibi duruyor,
Yazılar da dengesiz, yani boyut olarak uyuşmuyor, font da kötü..
Uzaktan bakıldığında daha anlaşılabilir olacak, daha akılcı bir logo olmalı.
Aynı zamanda gölgelendirmeler falan gereksiz, materyalist, düz tasarım daha hoş gösterir bence.
Eline sağlık, kolay gelsin.

umut_

En iyi cevaplar
0
Zaten iletişim için bir adres verdim herkesin herşeyi bilmesine gerek yok. Profesyonel seviyede oyuncular zaten benle bir şekilde iletişime geçip takımımıza katılırlar.
Ben StarCraft2 oynuyorum profesyonel seviyedeyim takımınıza katılmak istiyorum 2 kişilik boş yerinizde bana da yer varmı ?
Dostum bu kafayla gidersen biryere varamazsın Exo'nunda dediği gibi en azından hangi oyun hangi rütbe vs belirtmen gerekiyor sana burada tc kimlik numaran ve babannenin kızlık soyadının 2. harfini sormuyoruz bilmem anlatabildimmi ?

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gp yazısının tasarımı hoş olmuş onun üstüne yoğunlaşsan daha iyi olur logoların sadeleşmesi akılda kalması açısından herzaman iyidir zaten o yüzden bu dönemde birçok şirket sadeleşme yolunu tercih ediyor google instagram facebook vb

GPNeon

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
umut_ takımımız şuanlık sadece cs:go üzerine ileridede lole geçmeyi düşünüyoruz starcrafta 2 uzun zaman sonra ve rütbe belirtmen gerekiyor diyosun iyi güzel fakat zaten eSports takımları silverden oluşmaz yani katılmak isteyenler Kartal ve üzeri olmaları gerektiğini biliyodur zaten bu standart bir şey silverlerin eSporcu olduğu nerde görülmüş ?

umut_

En iyi cevaplar
0
umut_ takımımız şuanlık sadece cs:go üzerine ileridede lole geçmeyi düşünüyoruz starcrafta 2 uzun zaman sonra ve rütbe belirtmen gerekiyor diyosun iyi güzel fakat zaten eSports takımları silverden oluşmaz yani katılmak isteyenler Kartal ve üzeri olmaları gerektiğini biliyodur zaten bu standart bir şey silverlerin eSporcu olduğu nerde görülmüş ?
İşte senden bunu istiyoruz güzel kardeşim " herkesin herşeyi bilmesine gerek yok. Profesyonel seviyede oyuncular zaten benle bir şekilde iletişime geçip takımımıza katılırlar " kafası ile bir yere varamazsın.