Tecrübeli Alım Batihost Serverimiz İçin

Serverimize Gelicekmisiniz

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

TheKralGenc

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız: Ömer Arda
Yaşınız: 16
Tecrübeniz: FunnyPvP adlı serverda rehberlik, RegenPvP adlı serverda Moderatorluk, GutCraft aldı serverda Rehberlik.
Kaç yıldır oynuyorsunuz: 4
Yetkili olmak için mi Giriyorsunuz ?: Açıkçası hiç kimse bir oyuna yetkili olmak için girmez ben bu işi meslek gibi yapıyorum, oyuncuların duygularını anlamak için oyunu oynaman da gerekiyor bu yüzden oyunu oynamamda gerek.
Mute atma süreleriniz : Edilen küfürlerin derecelerine göre mute atılması gerek.
Gerekirse servere sahip çıkabilirmisiniz ?: Tabii ki yetkili olarak yapmam gereken bu.
Yetkili olduktan sonra ne yapmayı planlıyorsunuz: Sunucudaki isteklere elimden geldiğince yardım etmek istiyorum.
İhanet etmeyeceğime yemin ederim.

Skypem: [email protected]

BAŞVURUNUZ DÜŞÜNÜLECEK !

KenwaYT

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Minecraft 2009 yılında çıktı sen 8 senedir minecraft mı oynuyorsun ? yani sallamayın kardeşim doğruyu söyleyin 7 yaşından beri sen minecraft mı oynuyorsun ? eğer gerçek oynama süreni söylersen seni elemem kardeş
kardeşim 1. sınıfta başladım oynamaya yuani 7 oluyo yalan borcum mu var ?

PNOTTHATN3RDP

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız: Emre
Yaşınız: 17
Tecrübeniz: Pluginer & Moderator
Yetkili olmak içinmi Giriyorsunuz ?: Evet
Mute atma süreleriniz : (Argo & Hakaret)=5 DK (Küfür)=10 DK (AİLEVİ KÜFÜR)=15 DK
Gerekirse servere sahip çıkabilirmisiniz ?: Tabikide
Yetkili olduktan sonra ne yapmayı planlıyorsunuz: Sunucuya Katkılarımı Eklemek İstiyorum.

xXxFerhatxXx

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız: Ferhat Furkan
Yaşınız: 16
Tecrübeniz: Yaklaşık olarak 4 senelik faction hayatım var.Ve bu sürede rehberlik modluk ve adminlik yapmışlığım var.
Kaç yıldır oynuyorsunuz: minecraftı 2013-Factionu 2014
Yetkili olmak içinmi Giriyorsunuz ?: Hayır zaten kendıme oynayacak server arıyordum olmasam bile girerim.
Mute atma süreleriniz : [AİLEVİ]15DK,[KÜFÜR KISALTMA]5DK,[REKLAM]SINIRSIZ.
Gerekirse servere sahip çıkabilirmisiniz ?: Dediğim gibi birçok serverde modluk adminlik rehberlik yaptım hatta 1-2 sunucuda moddum ve opum da vardı.
Yetkili olduktan sonra ne yapmayı planlıyorsunuz: Serverde aktif olmak ve soruları,sorunları çözmek istiyorum.

>>>İLETİŞİM İÇİN SKYPE<<<
(ferhataydnn7)
Direk yukardaki gibi yazarsanız direk çıkar.

TheKonnetli

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız: Deniz
Yaşınız: 15
Tecrübeniz: 4-3 Yıl (Yüksek)
Kaç yıldır oynuyorsunuz: 5-6
Mute atma süreleriniz : Küfür 2 Dakika Anneye Küfür 10-30 DK Admine(yetkili) Küfür 5 Dakilka (Reklam Yetkim varsa ban yoksa Sınırsız Mute)
Gerekirse servere sahip çıkabilirmisiniz ?: Kendiminmiş gibi sahip çıkarım
Yetkili olduktan sonra ne yapmayı planlıyorsunuz: Admin olmayı istiyorum ve sonrada sunucuyu güzelleştirmeyi hedefliyorum

Caner1995

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız:Utku
Yaşınız: 17
Tecrübeniz: 5Yıl 2(Yıl Kuruculuk leonnw)
Kaç yıldır oynuyorsunuz: 5 Yıldır
Yetkili olmak içinmi Giriyorsunuz ?: Öylesine Bir Yardımım Dokunsun Diye
Mute atma süreleriniz : Aslında Mute Sistemim Şöyle Örn:argo uyarı tekrar yaparsa 3dk mute tekrar olursa 15dk mute
Gerekirse servere sahip çıkabilirmisiniz ?: tabii ki 2yıl sunucu sahipligi yaptım ve ayrıca cok tecrübemde oldu
Yetkili olduktan sonra ne yapmayı planlıyorsunuz: Yapılar yapmak veya güzelleştirmek ayrıca boş vakitlerimde filezilla verilirse tabi sunucuya oto mute oto rehber vb ekleyebilirim (siri mantigi)

Herobrine0

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız: Tuna
Yaşınız: 14
Tecrübeniz: 3 4 yıl.
Kaç yıldır oynuyorsunuz: 5 yıl.
Mute atma süreleriniz : Küfür 10 dk Yetkiliye Küfür:20 Dakika Reklam:40 Dakika
Gerekirse servere sahip çıkabilirmisiniz ?: Evet
Yetkili olduktan sonra ne yapmayı planlıyorsunuz: Serveri İyice Geliştirmeyi.

Adınız: Tuna
Tecrübeniz: 3 4 yıl.
Kaç yıldır oynuyorsunuz: 5 yıl.
Mute atma süreleriniz : Küfür 10 dk Yetkiliye Küfür:20 Dakika Reklam:40 Dakika
Gerekirse servere sahip çıkabilirmisiniz ?: Evet
Yetkili olduktan sonra ne yapmayı planlıyorsunuz: Serveri İyice Geliştirmeyi. Admin olmak istiyorum.

iBaran_HD

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız: Baran Ege
Yaşınız: 22
Tecrübeniz: Açıkçası 29 sunucu açtım bunların 11'i aternos 13'ü ploudos 2'bukit ve 2 batihost
Kaç yıldır oynuyorsunuz: 6
Mute atma süreleriniz : Sunucuya Göre Değişir
Gerekirse servere sahip çıkabilirmisiniz ?: Evet Sahip Çıkarım
Yetkili olduktan sonra ne yapmayı planlıyorsunuz: Sunucudaki eksikleri görmem gerekir

lee

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız: Duhan
Yaşınız:15
Tecrübeniz:3 sw de rehberlik yaptım
Kaç yıldır Oynuyorsunuz:3 yıldır
Yetkili olmak içinmi Giriyorsunuz ?:uzun zamandır sw arıyodum yetkili olmasam bile sw ye girerim
Mute atma süreleriniz: küfür 3dk ailevi küfür 5 veya 6 dk reklam 4dk eğer yine reklam yapıyorsa 6dk
Gerekirse servere sahip çıkabilirmisiniz: Elimden geleni yapmaya çalışırım
Yetkili olduktan sonra ne yapmayı planlıyorsunuz: Serverı daha terbiyeli hilesiz hak yemeden oynatmayı planlıyorum

xFaizalx06x

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
AD: KEREM
Tecrübeniz: %660
Kaç yıldır oynuyorsunuz :
Yetkili olmak içinmi giriyorsunuz : EvetAslında hayır ama bu soruları soruyorusunuz yani evet
Mute atma süreleriniz: Küfür :10DK --Ailevi Küfür 3 Saat --- Spawn: 10DK --- Reklam 5 Ay ---- Argo 10DK
Gerekirse servere sahip çıkabilirmisiniz : Canım Pahasına Denebilir.
Yetkili olduktan sonra ne yapmayı planlıyorsunuz: Server Kapasitesini Arttırmak.

SaykoJoJuk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız: Ahmet
Yaşınız: 11
Tecrübeniz: Birçok serverde çalıştım yaşıma bakıp dalga geçtiler ama vaz geçmedim
Kaç yıldır oynuyorsunuz: 3
Yetkili olmak içinmi Giriyorsunuz ?: Tabikide HAYIR serverinizde kabul edilmezsem oyun oynayacağım
Mute atma süreleriniz : Küfür 5dk Aileye Küfür 10m Yetkiliye Küfür 15m Reklam 5 gün
Gerekirse servere sahip çıkabilirmisiniz ?: Birçok Servere yaptıgım gibi servere tabii ki sahip çıkarım
Yetkili olduktan sonra ne yapmayı planlıyorsunuz: Yetkili olduktan sonra görevim ne ise onu yaparım oyuncularla arkadaş olup onlarla ilgilenirim
İhanet Etmeyeceğize içinizden Yemin edermisiniz lütfen arkadaşlar
Ekmek Kur-an Çarpsınki ! ihanet etmem

TeamLord

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız: Ahmet
Yaşınız: 15
Tecrübeniz:2 yıldır adminlik yapıyoum
Mute atma süreleriniz : 5 dakika Spam,10 dakika küfür,20 dakika ailevi küfür,1 saat reklam
Gerekirse servere sahip çıkabilirmisiniz ?: Evet baskınlarda veya atışmalarda arkanızda olurum
Yetkili olduktan sonra ne yapmayı planlıyorsunuz: Yeni kitler eklicem.Ve Sistemler geliştiricem

Memojet

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız: Mehmet
Tecrübeniz: 10 serverden fazla modluk 3 serverden fazla adminlik ve 16 serverden fazla rehberlik yaptım
Mute atma süreleriniz : 3 dakika oyuncuya hakaret 5 dk kısaltılmış küfür 7 dk küfür 10 dk anaya sövme
Gerekirse servere sahip çıkabilirmisiniz ?: Gerekirse Tabii
Yetkili olduktan sonra ne yapmayı planlıyorsunuz: Yetkililer olmayınca oyuncularla ilgilenmeyi :)
İHANET ETMEYECEĞİME YEMİN EDERİM

Denizculh

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız: Deniz
Yaşınız: 10
Tecrübeniz: %95
Kaç yıldır oynuyorsunuz: 3-4
Yetkili olmak içinmi Giriyorsunuz ?: Evet ama olmasamda oynarım sorun olmaz .
Mute atma süreleriniz : Spam,Argo,Küfür=5Dk Alevi küfür=10Dk(Değişebilir) Reklam=Sınırsız Sunucuya Hakaret=Sınırsız
Gerekirse servere sahip çıkabilirmisiniz ?: Tabikide herzaman yardımcı oliyim yeter.
Yetkili olduktan sonra ne yapmayı planlıyorsunuz: Servere alışım daha fazla yazdım etmeyi.