Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
E="buildpro1658, post: 2033475, member: 10461176"]ad can
yas 10 ama proyum
skype can ünal turan
build örnrgi veremiyorum cünki jpg kaydetmiyor
kac swde calistın 10 15[/QUOTE]
Kusura bakma yaş sınırı var.
Kaç Serverde Calistin : 20 den fazladır, 2014 den beri yetkili alımlarına bakmaktayım
Skype'mi Bulamazsan Skype'ını Yazmanı Rica Ediyorum Akşam Saatleri Açık Olurum.
Bunun Gibi Villalar Yapabilirim Akıcı Fikirlere Sahibim Orada plugin olsaydı daha güzel bir şey ortaya çıkarırdım ama plugin olmadıgı için acele ettim ve bu çıktı
Kaç Serverde Calistin : 20 den fazladır, 2014 den beri yetkili alımlarına bakmaktayım
Skype'mi Bulamazsan Skype'ını Yazmanı Rica Ediyorum Akşam Saatleri Açık Olurum.
Bunun Gibi Villalar Yapabilirim Akıcı Fikirlere Sahibim Orada plugin olsaydı daha güzel bir şey ortaya çıkarırdım ama plugin olmadıgı için acele ettim ve bu çıktı[/QUOTE]
okryln
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.