Tecrübeli Mod - Admin

LoopZone

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Öncelikle merhaba, ben 16 yaşında 4 yıllık sunucu tecrübesi olan biriyim. Fazlasıyla küçük sunucuda ve birkaç tane büyük sunucuda moderatör, admin ve çeşitli mevkiilerde bulundum. Bu büyük sunuculardan biride Uludağ Network idi. Bu sunucuda bir süre asistanlık yaptıktan sonra moderatör oldum. Neyse birazda kişisel özelliklerimi anlatayım. Ben sevecen ve insanlarla arası iyi olan birisiyim haksızlığa asla gelemem. Gerek bana gerekse başka birisine karşı bir haksızlık yapıldığını görürsem bu konunun üzerinde çok dururum. Kesinlikle egoist değilim. Yanımda siyaset yapılmasından pek hoşlanmam. Skype kullanmıyorum Discord kullanıyorum.

Eğer sunucunuzda yetkili olmamı istiyorsanız bu şartları yerine getirebilmeniz gerekmektedir.

1. Bir konuda çok sıkılmaktan hoşlanmam ancak bir görev verirseniz yerine getiririm.
2. Sunucuda benden başka yetkililer varken sadece bana görev verilmesinden hoşlanmam.
3. İlk yazımda da söylediğim gibi haksızlığa asla gelemem bir haksızlık olursa yetkimden ayrılırım.
4. Bana güvenilmemesinden hoşlanmam tabi doğal olarak 1-2 günde güvenmenizi bekleyemem ama 1 ay geçtikten sonra hala bana güvenmiyor iseniz ben o sunucuda daha fazla duramam.

Discord: HunterOfDead#3992
Steam: Hunter Of Dead