sonra güvenini kazanır sonra chestindeki diaları bi güzel çalar emi1 tane köylü var survivalde böyle biryer bulsam süper olurhem köylü bana arkadaşlıkda eder
![]()
Yasin sen sus :-Dsonra güvenini kazanır sonra chestindeki diaları bi güzel çalar emi
sen sus abiYasin sen sus :-D
Ayakkabı Kutusundan Tapatalk ile Gönderildi
Bina da kilise ev bile değil
GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
sen sus abidaha mc i bilmiyosun evimde köylü vardı ender eye veriyodu evde bıraktım onu kapı demirdi ve butonla açıyodum içerde kaldı ben mineshaft bulmuştum geldim içinde bazı malzemeler eksikti anında onu öldürdüm
oyuncunun el kitabı sende olsa sende görürsün
yani sen sus emir abii![]()
ben kilise diye biliyorum çünkü içinde rahip varBen bunu kule olarak biliyordum![]()
hitap şeklini düzeltmelisin...sen sus abidaha mc i bilmiyosun evimde köylü vardı ender eye veriyodu evde bıraktım onu kapı demirdi ve butonla açıyodum içerde kaldı ben mineshaft bulmuştum geldim içinde bazı malzemeler eksikti anında onu öldürdüm
oyuncunun el kitabı sende olsa sende görürsün
yani sen sus emir abii![]()
telefonumda bi programım var nasıl konuşulacağını öğretiyor bu zamanlarda ona bakıyorum ama birisine hakaret edemeden dayanamıyorum kendimi zor tutuyomhitap şeklini düzeltmelisin...
kendini tutmayı öğren o zaman yoksa yine uyarı alacaksın,telefonumda bi programım var nasıl konuşulacağını öğretiyor bu zamanlarda ona bakıyorum ama birisine hakaret edemeden dayanamıyorum kendimi zor tutuyom(gerçekten öyle bi program var) yanlış anlama ama