Tek Kişilik (Türkçe) Unturned : Bölüm #1 Nedir Bu Zombilerden Çektiğim :D

En iyi cevaplar
0
bir şey sorucam şu videonun altındaki müzik şey değilmi ya telif hakkı felan şu konu hakkında biraz beni bilgilendirsene :D

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bence Yüklemelisin Dostum Çünkü Cidden Eğlenceliymiş Bende Sevmedim İlk Bakışta :D
Sadece Şu Zombiler :(:(
Ha Bu Arada Abone Olsan Çok Kadir Geçer :D ( Makbule Değil miydi Lan o ? :S )

Windows 8.1 de bağlı olduğun modemden yaptığın veri alış verişi kaydediliyor. :ha:
Yani ne kadar kota harcadığın. Benim sınırsız fakat 50GB den sonra (adil kullanım kotası with ttnet :D) 3Mbits oluyor. Zaten 16mbit tarifeye hız testi 8 gösteriyor falan nese. Yaklaşık 4.5GB gitmiş 1 günde :o yani ay sonlarına doğru indiririm tosbaa gibi :D o da canım isterse biraz daha vidyo bakcam ^_^

UmutYıldızYT

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Windows 8.1 de bağlı olduğun modemden yaptığın veri alış verişi kaydediliyor. :ha:
Yani ne kadar kota harcadığın. Benim sınırsız fakat 50GB den sonra (adil kullanım kotası with ttnet :D) 3Mbits oluyor. Zaten 16mbit tarifeye hız testi 8 gösteriyor falan nese. Yaklaşık 4.5GB gitmiş 1 günde :o yani ay sonlarına doğru indiririm tosbaa gibi :D o da canım isterse biraz daha vidyo bakcam ^_^
2 Kere Okudum Sonra Anladım :D Aynı Sorun Bendede Var Fakat Benim ki 24 Mbits Kopmalar Olmadığı Zamanlar TTNet İyi.Ama Son 1 Aydır Çıldırttı Beni :D