Tekkit Classic En İyi Sistem Yarışması

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar,

Biz @Laloww_ ile bir yarışma düzenlemeye karar verdik. Onun nitrado serveri var. Bizde 2 kişi oynamaktan sıkıldık. Şöyle bir şey düşündük:

5 kişiyi serverimize alıp sistem yaptırağacız en iyi sistem yapan kişiyle tekkit classic oynayacağız.Yarışma şartları:

1- Mod Bilgisi Olmalı
2- Saygısız olmamlı
3- Diğer yarışmacıların fikirlerini çalmamalı

Sizde bunlar var ise katılım formu:

Adınız :
Oyundaki adınız(Whitelist açacağımız için lazım) :
Diyeceğiniz bir şey var mı? :

Katılım 5 kişi olunca serveri açacağız ve yarışmayı başlatacağız.

Şuanda boş

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Burdan projelerinizi yazmicaksınız diğer yarışmacılara kopya olmasın diye. Bide basit sistem yapmamınızı tavsiye ederiz. Sistemleri basit- zor , karışık - düzenli olarak puan vereceğiz. Şimdi katılanlar formu doldurabilir mi? Formu doldurmayanlarinki kabul edilmiyecek[DOUBLEPOST=1410251614,1410249036][/DOUBLEPOST]KONU GÜNCEL!!

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Burdan projelerinizi yazmicaksınız diğer yarışmacılara kopya olmasın diye. Bide basit sistem yapmamınızı tavsiye ederiz. Sistemleri basit- zor , karışık - düzenli olarak puan vereceğiz. Şimdi katılanlar formu doldurabilir mi? Formu doldurmayanlarinki kabul edilmiyecek[DOUBLEPOST=1410251614,1410249036][/DOUBLEPOST]KONU GÜNCEL!!
Yok ben onu şakasına şey etmiştim ama ciddiye mi aldınız? (Şaka maka ciddi değildim yazmayın listeye adımı)

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Computercraft programı deseydin admi-geti baştan aklımdan yazardım da :/

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yani tekkit classicde olcak her türlü sistem olabilir ama 1 blockluk bi sistemde olmasın böyle uzun bir sistem olsun