DarkBend
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Herkese merhaba arkadaşlar ben Fexile bir kaç haftadır Technic launcher (crackli) 'da modpacklere giriyorum bugün de tekkit classic moduna başladım ama too many items kısmında bir sorun var her hangi bir eşyanın yapılışına baktığımda envanterde ki tüm eşyalar (sağ tarafta ki crafting bölümü) kayboluyor "o" tuşuyla yeniden açıyorum fakat bu sefer de "o" tuşuyla sol altta ki options bölümü gelip gidiyor.
Umarım beni anlamışsınızdır bununla daha önce karşılaşanlar ve çözmüş olanlar lütfen bana yardımcı olsunlar çünkü mod hakkında en ufak bir fikrim bile yok tamamen crafting bölümüne ihtiyacım var şimdiden çok teşekkür ederim[DOUBLEPOST=1405003644,1405003552][/DOUBLEPOST]Beyler yeniden geliyor ama dosyaları silip tekrar kurunca ama yine aynı şekilde itemlar kayboluyor.
Umarım beni anlamışsınızdır bununla daha önce karşılaşanlar ve çözmüş olanlar lütfen bana yardımcı olsunlar çünkü mod hakkında en ufak bir fikrim bile yok tamamen crafting bölümüne ihtiyacım var şimdiden çok teşekkür ederim[DOUBLEPOST=1405003644,1405003552][/DOUBLEPOST]Beyler yeniden geliyor ama dosyaları silip tekrar kurunca ama yine aynı şekilde itemlar kayboluyor.