Tekkit kasaba haritası

Sizce nasıl olmuş

• iyi

Kullanılan: 2 66.7%
  • kötü

Kullanılan: 0 0.0%
  • berbat

• felaket

Kullanılan: 1 33.3%
  • süper

• süper ötesi

• Kullanılan toplam oy
    3

mehmoking

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar tekkit oynayan arkadaşlarımız için bir köy yaptım bu haritayı ister 4 kişilik serverinizde kullanın isterseniz kendiniz oynayın ben bu haritada mimariye önem vermedim pek fazla çünkü bu haritayı insanların tekkitteki ihtiyaçlarını düşünerek yaptım haritada bir santral,bir market,bir fırın,Belediye binası ve 4 tane ev vardır

Özellikle girdiğinizde köyün girişindeki tabelaları lütfen okuyun ve haritanın linki
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
EE kimse yokmu tekkit oynayan yahu :sırıtmak:

anka06

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Santrale HV solar ve 1 kaç tane MFSU koysan daha iyi olurmuş, ayrıca Fırın a Alloy furnaceler yerine RM yada DM furnace koy Ayrıca evelre neden Geothermal generatorden elektrik gidiyo anlamadım,Solar panellerden girmesi daha mantıklı olurdu bide soalr panellerin kablosunu MFE ye bağlamışsın fakat MFE nin çıkışını boşa bırakmışsın ?Yinede tasarım güzel

mehmoking

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Santrale HV solar ve 1 kaç tane MFSU koysan daha iyi olurmuş, ayrıca Fırın a Alloy furnaceler yerine RM yada DM furnace koy Ayrıca evelre neden Geothermal generatorden elektrik gidiyo anlamadım,Solar panellerden girmesi daha mantıklı olurdu bide soalr panellerin kablosunu MFE ye bağlamışsın fakat MFE nin çıkışını boşa bırakmışsın ?Yinede tasarım güzel

Ben diyer modları iyi biliyorum ama İndistürial midir nedir o arkaaştan hiç anlamıyorum benim için yaptıklarımın çalışması yeterli serverin varsa öğret bana :sırıtmak:[DOUBLEPOST=1375716663,1375716479][/DOUBLEPOST]bunları yapıp haritanın linkinimi değiştireyim :sırıtmak:

anka06

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben diyer modları iyi biliyorum ama İndistürial midir nedir o arkaaştan hiç anlamıyorum benim için yaptıklarımın çalışması yeterli serverin varsa öğret bana :sırıtmak:
Normalde herkes industrial craft bilir diğerlerini bilmez sen diğer modları biliyon :sırıtmak:

Bide server kurarımda bende çok lag oluyo :/

mehmoking

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Normalde herkes industrial craft bilir diğerlerini bilmez sen diğer modları biliyon :sırıtmak:

evet santrale nükleer şeysinden koyucaktım adını tam söyleyemedim şimdi ama onun nasıl açlıştığını biliyorum en azından patlar diye korktum
ben bunları yapıp geliyorum online kalırım

anka06

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
zaten nükleer aşırı olur baya bi dert onun soğutması var içine uranyum koyması var zaten patlarsa yandın kasabanın tamamını patlatır :sırıtmak:

Ayrıca tekkit in 1.47 versiyonu var sen hala 1.2.5

mehmoking

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
zaten nükleer aşırı olur baya bi dert onun soğutması var içine uranyum koyması var zaten patlarsa yandın kasabanın tamamını patlatır :sırıtmak:

Ayrıca tekkit in 1.47 versiyonu var sen hala 1.2.5

benimkisi cracklı tekkit haritada sadece solar panelleri ve fırındaki fırınları değiştirebildim santraldaki solarları hv yaptım ama mfsu yu elantrikli fırına bağlayınca patladı bende sadece mfsuyu bağladım ve fırındaki fırınları elantrikli fırın yapıp üzerine medium voltage solar panel koydum iyi çalışıyo bu arada şu generatorleride santral gibi gözüksün diye koydum yoksa zaten solarları her eve koyup kolayca elantrik bağlayabilirdim

anka06

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
C
benimkisi cracklı tekkit haritada sadece solar panelleri ve fırındaki fırınları değiştirebildim santraldaki solarları hv yaptım ama mfsu yu elantrikli fırına bağlayınca patladı bende sadece mfsuyu bağladım ve fırındaki fırınları elantrikli fırın yapıp üzerine medium voltage solar panel koydum iyi çalışıyo bu arada şu generatorleride santral gibi gözüksün diye koydum yoksa zaten solarları her eve koyup kolayca elantrik bağlayabilirdim
Bende Cracklı kullanıyom istersen link atıyım bide böyle olcağuını düşündüğüm için sana sistemi kurulmuş olanının linkini attım :D

anka06

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
nasıl kurdun onuda açıkla :sırıtmak:
patlamaması için voltajı düşürmelisin benim koyduğum solar paneller yüksek voltaj üretiyo (HV) ama electric furnace düşük voltaja uygun (LV)
Bu nedenlede HV yi Mv transformator ile MV ye MV yide LV transformator ile LV a çevirip furnaceye bağladım (daha detaylı anlatırdım ama burdan anlatmak zor oluyo :D )

mehmoking

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
patlamaması için voltajı düşürmelisin benim koyduğum solar paneller yüksek voltaj üretiyo (HV) ama electric furnace düşük voltaja uygun (LV)
Bu nedenlede HV yi Mv transformator ile MV ye MV yide LV transformator ile LV a çevirip furnaceye bağladım (daha detaylı anlatırdım ama burdan anlatmak zor oluyo :sırıtmak: )

inşallah evi falan çok bozmamışsındır bunları yaparkene :sırıtmak:[DOUBLEPOST=1375721149,1375718421][/DOUBLEPOST]ağa girdim :sırıtmak:[DOUBLEPOST=1375731390][/DOUBLEPOST]felakete kim oy verdi lo gidip kendisi yapsında onunkinide görelim artizlik olsun diye oynamadan oy verme özür dilerim