Tekkit Sunucu Nasıl Açarım?

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Az önce arkadaşımla düşündük taşındık, Tekkit oynama kararı aldık. Fakat sunucu nasıl açılır bilmiyorum. Bilen varsa anlatabilir mi acaba? Acil olsun plzz...

Şimdiden teşekkürler...

RaPoRLu67

Marangoz
En iyi cevaplar
0
para ile açmayı pilanlıyorsan Nitrado'dan alabilirsin bizzat kendim gördüm alındığını fakat normal elle kuracaksan biraz karışık öncelikle normal server kuruyosun kurduğun server 1.2.5 olmalı daha sonra internetten 1.2.5 forge sürümünü indirip servere kuruyosun servere nasıl kurulduğunu bilmiyosan internette bulabilirsin daha sonra normal minecrafttaki gibi mods ve core mods klasörü geliyo sonra .technic'ten tekkitteki modları kopyalayıp mods klasörüne atıyosun bu kadar eğer yanlışım varsa arkdaşlar düzeltirse sevinirim yardımım dokunduysa 1 tane rep yeter iyi eğlenceler :)

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
hangi tekkit sürümü acaba hatırladığım kadarı ile 3 farklı tekkit sürümü var..

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
ben classic anlattım
diğerleri içinde aynısı geçerli
senin anlatımın karışık demişsin evet öyle yaparsan karışıkolur fakat sitesinden o adımları düzgün bir biçimde yapılmış hatta bukkit bir server sürümünü indirebiliyorsun. ki bu da aynı anda hem mod hem de plugin kurmana olanak sağlıyor
Tekkit classic server 3.1.2 :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

RaPoRLu67

Marangoz
En iyi cevaplar
0
senin anlatımın karışık demişsin evet öyle yaparsan karışıkolur fakat sitesinden o adımları düzgün bir biçimde yapılmış hatta bukkit bir server sürümünü indirebiliyorsun. ki bu da aynı anda hem mod hem de plugin kurmana olanak sağlıyor
Tekkit classic server 3.1.2 :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
onu bilmiyordum hem mod hem plugin bilgi için teşekkürler