tekkiti bilmek öğrenmek isteyen varmı

batuhan1612

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
eğer bu yazıya bakıyorsan tekkit ilgini çekiyor olabilir oyunu güzel buluyosun ama iyi bilmiyomusun alta yorum atman yeter ben modpack de ne görmek istiyosan gösteririm herkeze güle güle yorumlarınızı bekliyorum ve aynı zamanda hangi konularda takılıyosanız onuda yazmanıza sevinirim

cabbul25

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
tekit butkit gibi bir şey oldunu biliyorum mod atabiliyormuşuz gerçekten merak ediyorum bu konudan bir şey msn den yada özelden anlatsan

batuhan1612

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
hayır tekkite mod atılmaz çünkü zaten bir mod paketidir ve sadece orjinaller oynayabilir ama craclisi mevcut da her seferinde yeniden craclemen demek bu da bi 5 dk falan aynı zamanda force appdate yapmadan da normal mc ye girilmiyo sahtesinde

batuhan1612

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ben video çekcem zaten ama yeni pc gelince en fazla 3 gün sonra kanal video yüklemeye başlıycak ama sen server açabiliyosan severek oynarım senle
kanalımın linki =
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

üye olmayan arkadaşlarımız bizimoyun diyerek youtube a yazsın lütfen

batuhan1612

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
gençlik normalde bu gün 5 video olcaktı ama fraps ımı kaybettim [flastaki setubunu ] onun yerine server bulursanız girerim ve ayrıca fraps bulununca hemen bölüm yüklenmeye başlıycak [bildiğiniz 2 de bir durmadan çeken creclisi varsa link atın indiririm ]

batuhan1612

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
işte yeni bir tür crecli veya gözüme çarpmamış bendeki sorunluyudu belki düzeltilmiştir o sorun sen de düzeltileni oynuyosundur