TEKKİTTURKEY GERİ AÇILSIN MI ?

TekkitTurkey Geri Dönsünmü ?

• Evet dönsün oynarız

Kullanılan: 42 87.5%
  • Hayır gerek yok

Kullanılan: 6 12.5%

• Kullanılan toplam oy
    48

Tekno_Manyak

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Windows surumun ne acaba 8 ise kolay win7 profosyonel asagi ise formatsiz imkazsiz

Google Glass İle Gönderildi

DeepChemist

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Abi ya itemlerim gitmis oyunda dün klan evi yapmıstım sethome de yapmıstım evi ama spawna yolladı ve itemler kaybolmus itemlerimi isterim

birlik07

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abi ya itemlerim gitmis oyunda dün klan evi yapmıstım sethome de yapmıstım evi ama spawna yolladı ve itemler kaybolmus itemlerimi isterim

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
a şikayet konusu açınız nick vs server yaklaşık oarak 12-20 saat geri alindi. SEBEB HARDISK BOZULDU HDD sorun çıkartıınca en yakın yedeğe alindi oda 12-20 saat civari geri alinma oynadı. world dosyası bozulmasa eminin bunlar olmayacaktı.[DOUBLEPOST=1393674638,1393323049][/DOUBLEPOST]SERVERMİZ YENİ SPAWN İLE HİZMET VERMEKTEDİR..

Son düzenleme:

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba servere geliyorum fakat tekkit hakkımda bi bilgim yok serverinizin güzel oldugunu umuyorum

sibga

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
ID: sibga Yaş:14 NE yapacam ben bu sw de : insanların evlerini kırcam kaos yapcam :D saka :D oynicam duz
kendimi gelistircem :D kaosa inanmayın o saka :D

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Nick:Azlaaz
Amaç:Tekkit İlerlemek Eğer Mümkünse Yetkili Olmak Ama Amaçların en önemlisi herkezle doya doya Eğlenmek.

atakan192012

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
AD:Kwestor
SERVERİMİZDE N YAPICAKSINIZ: TEKKİTİ Sizin serverinizde oynamak istedim serverinizin güzel olduğunu düşündüm için gelmek istedim kabul ederseniz seniz sevinirim