TEKKİTTURKEY GERİ AÇILSIN MI ?

TekkitTurkey Geri Dönsünmü ?

• Evet dönsün oynarız

Kullanılan: 42 87.5%
  • Hayır gerek yok

Kullanılan: 6 12.5%

• Kullanılan toplam oy
    48

McRada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
birlik_07 transmutation table neysede automatic crafting table banlı onu acarsanız sevinirim zaten banlama sebebiniz banlı itemleri pipe cekip sonrada elimize almak deilmi ama öyle deil aslında elimize alınca gine banlı diyor yok oluyor eger banladıysanız böyledir automatic craft table sadece pipe ile cart dispensere baglanıp ordan tank cart yapip işte rayın üstüne atabilioruz o zaman cart dispenseri banlicaz nedenmi zaten clearlag geldigi zaman vagonlar filan hep yok olur ve başka bi neden kimse evine raylardan bişiler yapmaz railcraft cxok kullanılmıo zaten rolling machine bile banlı siz automatic crafting tableyi niye banlıyosunuz banlı item yapilmazki ben evime böyle pipelerle generator sistemi yapcaktım böyle bi yer b attery üretip bi yer machine block üretip böle piplerle yapcaktım generator ne güzel ama automatic crafting table banlı yani bu automatic craft table bile banlı olursa zaten swde 10 15 kişi oluo cunku aslında bir serverde bütyün itemler bansız olucak dupe itemleri bile dupe yapan bulunur zaten ban + ip ban yer freedom tekkit serverinde öyleydi bütün itemler vardı sanki premium setverinde gibiydim ama dupe yapanlar banlanıyordu bu sebepten sw 30 kişi cekiordu ve akşama kadar 1 2 kişi girip cıkıyordu süperdi server ve tutmuştu ama tekkitturkey böyle automatic craft table bile banlı olursa cok tutmuycak bence bilginize ...

oyakabuyaka

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Omer haklısın automatic crafting table olmayınca oto sistemler olmuyo
saten elimize alır almaz (2 sn sonra) item siliniyo hem kaldırın ya
PVP yi açtınız bari madenci lazerini açsanız güzel olur[DOUBLEPOST=1398862071,1398861765][/DOUBLEPOST]birlik silent e söleyin ya açsın sw yi
Canım sıkılıyo
saten cristal chest ler dolu rm miz gitdi benim 20 cristal chest azlaaz ın 130 cristal chest dolusu gitdi rm
şimdi açınca event yapın veya yapcaksanız 17 den önce yapın

McRada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeşim white list yok malmısınız artık yazmayın lan kac yıl geçti bilemem whitelist kalktı

oyakabuyaka

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
sw yi bakıma aldılar
Sw sıfırlandı sonra Cannayir(can) pluginileri tekrar kodladı çok uğraşdı
Spawn tekrar yapıldı
Alımda yapcaklar sitede yazıyo
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

McRada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
wuhu[DOUBLEPOST=1398961289,1398961258][/DOUBLEPOST]la tekkit lite swsi acılmış hemde tr ama girilmio :(

SeekMine

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sv nin whitelistten çıktığı olmadıki hiç hep whitelsitte erteleye erteleye bi hal oldular yemin ediyorum çöp abi .

McRada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu içerik kaldırıldı.

Moderatör tarafından düzenlendi: