TEKKİTTURKEY GERİ AÇILSIN MI ?

TekkitTurkey Geri Dönsünmü ?

• Evet dönsün oynarız

Kullanılan: 42 87.5%
  • Hayır gerek yok

Kullanılan: 6 12.5%

• Kullanılan toplam oy
    48

behzat402

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İçerik JusticeWhip tarafından kaldirildi.

Moderatör tarafından düzenlendi:

McRada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
admn reklam yaptı diye adam banlamak varya çok ağra kaçtı doğrusu resmen bu forumdan irendim hic bi forumda görmemiştim bunu ayrıca adamın
konu acmamasının sebebi ne biliyormusunuz
ne kadar ayrıntılı detaylı konu acsanda 1 ay gectikten sonra konunuz reddedilmiştir uyarısı gelmesi !
veya kabul edilse bile en az 1 ay beklemek
yani insan bi faction sunuculara bakmayı bırakırda
gelir buraya bakar
en azından 1 mod daha alın
buraya baksın
!!!
şuna bak kardeşim bi reklam yüzünden banlanıo adamlar !

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
admn reklam yaptı diye adam banlamak varya çok ağra kaçtı doğrusu resmen bu forumdan irendim hic bi forumda görmemiştim bunu ayrıca adamın
konu acmamasının sebebi ne biliyormusunuz
ne kadar ayrıntılı detaylı konu acsanda 1 ay gectikten sonra konunuz reddedilmiştir uyarısı gelmesi !
veya kabul edilse bile en az 1 ay beklemek
yani insan bi faction sunuculara bakmayı bırakırda
gelir buraya bakar
en azından 1 mod daha alın
buraya baksın
!!!
şuna bak kardeşim bi reklam yüzünden banlanıo adamlar !
14 defa reklam yaparsan ben yemesi bence baya normal.

birlik07

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bir kişi reklam attı diye banlanırmı diye söyleyenlere sesleniyorum Behzat denilen şahıs konuma 1 kere değil 2 kere değil 10 kere reklam yapmıstır şikayet ettiğim için gerekli cezaları verilmiştir. Kişiliksiz karaktersiz insanların böyle bir forumda işi yok :) ayrıca
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Serverimizin sitesinden Sunucuya bağıs yapabilirsiniz paypal ile 1 TL bile olsa bizim için fark etmez bağış bağıştır teşekürler.

Son düzenleme:

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Kendini haksızken haklı yerine çıkarmaya çalışıyosun senin yaptıklarını herkes biliyo bide bağış istiyo adam sana ne kadar para verdi yeni ortak bulunca hemen attın adam 1 yıl ortağındı kim bilir ne kadar para verdi neyse artık bağış alırmısın almazmısın bilmem iyi şanslar bizde varız artık
Arkadaşblar bu arada serverimiz bilgi almak istiyosanız
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Dostum tamam rekabet güzel bir şey, iki sunucuda da oynadım ve ikiside yeterince güzel fakat başkasının konusuna kendi sunucunu tanıtmak nedir arkadaşım? Tekkit Turkey'i hiç sevmesemde ne yazık ki asıl siz haklıyken haksız oluyorsunuz. Gidin kendi konuzu açın bu yaptığınız forum kurallarına aykırı veya gidin başka forumda yapın kavganızı kardeşim. Lütfen bu son olsun.