Teklenoji Tasarım

AtakanRmis

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bir kaç fikir daha bazıları saçma olabilir yeni düşünüyorum ve olup olmadığını bilmiyorum...

-SonKaybolanKumanda; bu kumandanın arkasına bir ses sistemi bağlıyorsun ve kumandayı kaybettiğinde sesini açıp rahatça bulabilirsin.

-İnsanların masada yemek yerken birbirine bir şey uzatması sizi rahatsız ediyorsa masanın ortasında özel bir bölme yapın ve bu bölmenin özelliğide dönebilir olmasıdır böylece peçete, baharat vb eşyaları insanlar rahatça tek başına alabilecek.

Aklıma bunlar geldi... artık uyumam gerekiyor eğer daha erken görseydim daha düşünürdüm :I

Bunların hepsi yapılmış ve yaygın bir şekilde kullanılan icatlar.

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Kurşun kaleme hesap makinesi yapıştır.
Hesap makinesi mini olmalı ama.
Yararı:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
işlemi yapanların kaleminde kolayca ulaşabilecekleri bir hesap makinesi.
1 bant 1 kalem 1 mini hesap makinesi ve sivri zekayla bu sayede geçen yıllarda hep 100 alan ben

Ula harbi fişeqim ha

mertylol

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kurşun kaleme hesap makinesi yapıştır.
Hesap makinesi mini olmalı ama.
Yararı: Matematik işlemi yapanların kaleminde kolayca ulaşabilecekleri bir hesap makinesi.
1 bant 1 kalem 1 mini hesap makinesi ve sivri zekayla bu sayede geçen yıllarda hep 100 alan ben

Ula harbi fişeqim ha
Hoca Camdan Aşşağı Atar Beni Ama Güzel Bir Buluş Tebrikler :D Öff Bulamadım Bir Türlü

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
MALZEMELER:
- 1 terlik
- 1 adet sarı bez
- 1 adet yapıştırıcı (uhu veya bant)
YAPILIŞI:
Terlik alınır, yapıştırıcı açılır, terliğin altına iyice sürülür (veya yapıştırılır) bu aşamadan sonra yapacağınız tek şey sarı bezi terliğin altına yapıştırmak.

İYİ NOTLAR!

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Uzun bir sopa bul altına buzdolabına takılan mıknatıslı şeyleri koy bu sayede yere iğne düştüğü an onla topla eline batma tehlikesi %0

Gavatos

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
3
Programa gerek yokmuş beleşten siteden yapılıyor.
Bir outlook hesabın var ise hesabına giriş yap.
Daha sonra sol en üst köşede bir buton var ona bas menüden power pointi seç ve sununu hazırla sununu indir ve sununun uzantısını pps yap.
Ben yaptım :D teması hazır birşekilde yapabilirsin 90 aldım :S