Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tek başına oynıyacaksan niye warp filan yapıyorsun, çok egzotik. Ayrıca niye market filan yapıyorsun anlamış değilim. Komut blokları ile yapılabilir ancak sizin seviyeniz yeter mi, bilemem.
Arkadaş tek oyunculu server yapmayı planlıyor galiba .. LaPİsLi Fekqjin
'' Komut bloğu ile market yapmak '' yaz Youtube'ye çıkanları izle yardımcı olacağını umuyorum
Ya Kardesm anlamadn tekli oyuncuda skyblock yapıcam sonra hamachili server acıcam arkadaslarla oynicazda warp felan acamıyorum nasıl acarım komut blokları felan verseniz kodu da yapsam olmazmı
Arkadaşlarımızın Çoğu Yardım Etmeyi Bırakıp Böyle İşlerinden Geri Çeviriyorlar Bari Ben Biraz Yardım Edeyim Eğer Vanillada Bir Map Yapmak İstiyorsan Ve Market Olacaksa
Warp Yerinede Komut Blokları Yapabilirsin Yada Bazı Generatorlardan Oyunculara Bir Kitap Vererek Işınlanma Yerlerini Sağlayabilirsin
Ama Eğer Arkadaşlarlarınla Skyblock Oynamak İstersen Server Üzerinden ASkyblock Ya da USkyblock Serverine Yükle Ve Ne Yapmak İstiyorsan Yap Server Kurma Videolarını İnternette Araştırırsan Bulabilirsin
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.