Teknik Yada Vanilla

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben kanal acacam ama teknik modlar mi cekeyim yoksa vanilla minecraft mi kararsixim teknik modlar derseniz mod tanıtımı ve survival olacak vanilla derseniz map minigame survival vb. Şeyler olacak hangisini cekersem kanalim daha rahat gelişir

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Agop bu kadar vakitte seni de çekerdi beni de çekerdi üstüne de iki pantolon dikerdi.

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@YunusLP bu kanal için 4-5 konu açtın ama halen kanal açamadın yeter git istediğini çek bu kadarmı özgüvensizsin korkaksın
Haklisin güvenin yok çünkü her zaman kanal silip durdum en son kanalim 1.2k idi ve sildim çünkü kanalda modlu çekiyordum ve vanilla cekesim geldi ve vanilla çekince dislike çok aldım ve kanal kötü duruma girdi ve salak gibi sildim o zamandan beri ne çekeceğime karar veremiyorum :( yanı modlu cekersem çeken kanal az ama ceksede gelişen az vanilla desek çekenler genelde gelişiyor ama her zaman aynı şey oluyor insanlar sikilacak korkusu var :(

OsuranJIJEK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haklisin güvenin yok çünkü her zaman kanal silip durdum en son kanalim 1.2k idi ve sildim çünkü kanalda modlu çekiyordum ve vanilla cekesim geldi ve vanilla çekince dislike çok aldım ve kanal kötü duruma girdi ve salak gibi sildim o zamandan beri ne çekeceğime karar veremiyorum :( yanı modlu cekersem çeken kanal az ama ceksede gelişen az vanilla desek çekenler genelde gelişiyor ama her zaman aynı şey oluyor insanlar sikilacak korkusu var :(
benim gibi farklı bilimeyen oyunlar çek adamlar mreak eder

Son düzenleme:

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
benim gibi farklı bilimeyen oyunlar çek adamlar hevesle merak eder
Kanal adını söyler misin ve bende farklı oyunlar cekmek istiyorum ama gene aynı soru var kafamda gelişecek mi :( benim bir konum var orada farklı bir öyun çektim VİDEOMU izleyip nasıl söyler misin puanlama yapar misin bu forumda minecraft TV kısmında var we Are dwarwes diye

OsuranJIJEK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kanal adını söyler misin ve bende farklı oyunlar cekmek istiyorum ama gene aynı soru var kafamda gelişecek mi :( benim bir konum var orada farklı bir öyun çektim VİDEOMU izleyip nasıl söyler misin puanlama yapar misin bu forumda minecraft TV kısmında var we Are dwarwes diye
SalihPlayer 480 p
bakçam