Bolonezella
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Kaynağı buraya yapıştırmadan önce bu konu hakkında olan kendi bilgimi belirtmek istiyorum, daha bu firmanın ne olduğu açıldığından beri belliydi hiçbir zaman bu firmayı kimseye önermedim, önermeyeceğim de.
Konuyu açan Mahmut Efendi'ye teşekkürler sessiz kalmayıp.
Şimdi... Aranızdan bir kaç kişi çıkıp şunu diyebilir "İyide bu beni ilgilendirmez ki bana ürünümü teslim etsinler yeter" bir düşünün ürününüz bozuldu diyelim ya size de aynı muameleyi yaparlarsa ? İşte bunun ürünü satın aldıktan sonrası da var.
Teknobiyotik beyciğim gecikmedi tabi cevap vermeden dururlar mı ?
Ve müşterilerine de gerçekten saygısız ve seviyesiz cevaplar veriyor.
Bu arada kaynak belirtmeyeceğim yönetimden izin almadan ve ekran görüntülerini ben çekmedim.
Konuyu açan Mahmut Efendi'ye teşekkürler sessiz kalmayıp.
Daha önce de bu firmanın Facebook üzerinden insanlara verdiği cevapları gördüğümde ne kadar ahlaksız ve terbiyesiz insanlar olduklarını anlamıştım. Üzerine bir de bu saçma olay gerçekleşti.
Uzun uzun yazı yazmak yerine sizlerle görüşlerine katıldığım bir kişinin yazdığı yazıyı paylaşmak istiyorum.
Konu hakkında sizlerin de fikirlerini öğrenmek istiyorum.
Bu konu hakkında bilgilendirme;
Bu duruma Cooler Master firmasının vermiş olduğu cevap;
Uzun uzun yazı yazmak yerine sizlerle görüşlerine katıldığım bir kişinin yazdığı yazıyı paylaşmak istiyorum.
Konu hakkında sizlerin de fikirlerini öğrenmek istiyorum.
Bu konu hakkında bilgilendirme;
Bu duruma Cooler Master firmasının vermiş olduğu cevap;
Teknobiyotik beyciğim gecikmedi tabi cevap vermeden dururlar mı ?
Ve müşterilerine de gerçekten saygısız ve seviyesiz cevaplar veriyor.
Bu arada kaynak belirtmeyeceğim yönetimden izin almadan ve ekran görüntülerini ben çekmedim.