TEKRARDAN GÜNDEME GELEN 51. BÖLGE

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Area 51 değilde başka bir bölgede asıl uzaylı sıkıntısı vardı :D Numarayı hatırlayamıyorum ama oradan uzaylılar çıkıp civardaki çiftliklere gidip büyük baş hayvanları lazer ile keserek içlerinden organ, kas vs. aldıkları öne sürülüyordu. Hatta hükumet uzaylılar deney yapabilsin diye insanlarını kaçırıp oraya götürdüğünü bile öne sürenler vardı. Asıl bomba o Areada :D

Gloin

''Far Over The Misty Mountains Cold...''
En iyi cevaplar
0
Dostum askeri bölge sonuçta. Askeri bölgenin nasıl savunulmasını bekliyorsun ki zaten.
Hocam Askeri Bölge savunulur evet ama bu kadar sıkı savunulmaz normal savunulurdur demekki bunda daha farlı şeyler dönüyor uzaylı var demiyorum bakın.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0

Arena 51 in eski bir çalışanı bu adam.
Diyorki;
''Ordunun içine sızdılar,büyük nüfuslu kentleri yok etmek istiyorlar.Felaket yakında.''
Ben Çarkıfeleğe katılıp "Ben Nazi'ye çalışıyorum, ölmedik, Hitler yaşıyor, uzaylılar ile 3. Dünya Savaşı başlatacağız son yakındır. Nazi subayları peşimde." diye açıklama yapacağım, sonuçta inanacak komplo teorisyenleri çok

Gloin

En iyi cevaplar
0
Dostum askeri bölge sonuçta. Askeri bölgenin nasıl savunulmasını bekliyorsun ki zaten.
Hocam Askeri Bölge savunulur evet ama bu kadar sıkı savunulmaz normal savunulurdur demekki bunda daha farlı şeyler dönüyor uzaylı var demiyorum bakın.

Kaanoss

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamamda bölgeye giren kişiyi askerlerin sorgulamadan vurma yetkisi var ve 50km bile uzağına yaklaşılamıyor

Gloin

En iyi cevaplar
0
Böyle gizemli şeyler çok hoşuma gidiyor :D

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Sanırım daha önce askeri bölge falan savundun biliyorsun dereceleri. Adamlar silah test ediyor olabilir, nükleer başlıklar bulunuyor olabilir. direk uzaylı demeye gerek yok.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Tamamda bölgeye giren kişiyi askerlerin sorgulamadan vurma yetkisi var ve 50km bile uzağına yaklaşılamıyor
Bazı videolar var bu konu ile ilgili "İzinsiz Giriş Yasaktır" tabelasını geçenleri sorguya çekip bölgeden dışarı gönderiyorlar. Hani vuruyorlardı.

Adamlar uçak üretip deniyoruz diyor.Ama bölge bunun için müsaait değil
Nasıl müsait değil bazı videolar izledim, bölgeden uçaklar kalkış yapıp tekrar iniyor.

Kaanoss

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bazı videolar var bu konu ile ilgili "İzinsiz Giriş Yasaktır" tabelasını geçenleri sorguya çekip bölgeden dışarı gönderiyorlar. Hani vuruyorlardı.
Gördüğün gibi adam silahını çekiyor onlara vurabilme yetkisi var.Vursa kimse bir şey diyemez fakat adam vurmak istemiyor.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Gördüğün gibi adam silahını çekiyor onlara vurabilme yetkisi var.Vursa kimse bir şey diyemez fakat adam vurmak istemiyor.
Adam silahını tabi çekecek bölge ihlali mevcut çünkü. Ayrıca vurma emride uyarıları dikkate almayıp kafasının dikine gidenler için vardır. Adım atanı vurmuyorlar herhalde.