Kaanoss
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Her ne olursa olsun orada bişeyler saklanıyor benceSıkı korunmasının nedeni askeri bölge olması diyorsun peki sen hangi Askeri Bölge'nin böyle korunduğunu gördün ?
Her ne olursa olsun orada bişeyler saklanıyor benceSıkı korunmasının nedeni askeri bölge olması diyorsun peki sen hangi Askeri Bölge'nin böyle korunduğunu gördün ?
Aynen öyleHer ne olursa olsun orada bişeyler saklanıyor bence
Dostum askeri bölge sonuçta. Askeri bölgenin nasıl savunulmasını bekliyorsun ki zaten.Sıkı korunmasının nedeni askeri bölge olması diyorsun peki sen hangi Askeri Bölge'nin böyle korunduğunu gördün ?
Hocam Askeri Bölge savunulur evet ama bu kadar sıkı savunulmaz normal savunulurdur demekki bunda daha farlı şeyler dönüyor uzaylı var demiyorum bakın.Dostum askeri bölge sonuçta. Askeri bölgenin nasıl savunulmasını bekliyorsun ki zaten.
Ben Çarkıfeleğe katılıp "Ben Nazi'ye çalışıyorum, ölmedik, Hitler yaşıyor, uzaylılar ile 3. Dünya Savaşı başlatacağız son yakındır. Nazi subayları peşimde." diye açıklama yapacağım, sonuçta inanacak komplo teorisyenleri çok
Arena 51 in eski bir çalışanı bu adam.
Diyorki;
''Ordunun içine sızdılar,büyük nüfuslu kentleri yok etmek istiyorlar.Felaket yakında.''
Hocam Askeri Bölge savunulur evet ama bu kadar sıkı savunulmaz normal savunulurdur demekki bunda daha farlı şeyler dönüyor uzaylı var demiyorum bakın.Dostum askeri bölge sonuçta. Askeri bölgenin nasıl savunulmasını bekliyorsun ki zaten.
Sanırım daha önce askeri bölge falan savundun biliyorsun dereceleri. Adamlar silah test ediyor olabilir, nükleer başlıklar bulunuyor olabilir. direk uzaylı demeye gerek yok.Hocam Askeri Bölge savunulur evet ama bu kadar sıkı savunulmaz normal savunulurdur demekki bunda daha farlı şeyler dönüyor uzaylı var demiyorum bakın.
Adamlar uçak üretip deniyoruz diyor.Ama bölge bunun için müsaait değilSanırım daha önce askeri bölge falan savundun biliyorsun dereceleri. Adamlar silah test ediyor olabilir, nükleer başlıklar bulunuyor olabilir. direk uzaylı demeye gerek yok.
Bazı videolar var bu konu ile ilgili "İzinsiz Giriş Yasaktır" tabelasını geçenleri sorguya çekip bölgeden dışarı gönderiyorlar. Hani vuruyorlardı.Tamamda bölgeye giren kişiyi askerlerin sorgulamadan vurma yetkisi var ve 50km bile uzağına yaklaşılamıyor
Nasıl müsait değil bazı videolar izledim, bölgeden uçaklar kalkış yapıp tekrar iniyor.Adamlar uçak üretip deniyoruz diyor.Ama bölge bunun için müsaait değil
Gördüğün gibi adam silahını çekiyor onlara vurabilme yetkisi var.Vursa kimse bir şey diyemez fakat adam vurmak istemiyor.Bazı videolar var bu konu ile ilgili "İzinsiz Giriş Yasaktır" tabelasını geçenleri sorguya çekip bölgeden dışarı gönderiyorlar. Hani vuruyorlardı.
Adam silahını tabi çekecek bölge ihlali mevcut çünkü. Ayrıca vurma emride uyarıları dikkate almayıp kafasının dikine gidenler için vardır. Adım atanı vurmuyorlar herhalde.Gördüğün gibi adam silahını çekiyor onlara vurabilme yetkisi var.Vursa kimse bir şey diyemez fakat adam vurmak istemiyor.