UtkuÖZKAN
Bedrock Kaşifi
- En iyi cevaplar
- 0
Yani en mantıklısı. Kamera için ben gider Lumia alırım.Telefon alırken artık pc alır gibi düşün.. Amacın ne olacak.. O tarz alınır artık telefonlar..
Yani en mantıklısı. Kamera için ben gider Lumia alırım.Telefon alırken artık pc alır gibi düşün.. Amacın ne olacak.. O tarz alınır artık telefonlar..
Kasmayacak, kulşanışlı, rahat, uygulama indirince donma yapmayacak vs.Telefon alırken artık pc alır gibi düşün.. Amacın ne olacak.. O tarz alınır artık telefonlar..
Sen istemiyordun ki..Kasmayacak, kulşanışlı, rahat, uygulama indirince donma yapmayacak vs.![]()
Bluxynin imzasını okuSen istemiyordun ki..ne kafa karıştırıyorsun..
Bak hepsiburadaya gir 1000 tl limit koy sonra listele.. Aralarından al birkaç tane karşılaştır sonra en baba özellik (ram falan) hangisindeyse al..Bluxynin imzasını okuSonunda kendi hesabımı açtım
![]()
Hiç geri almayacağım vallaha garantiyi bekleyeceğim.garanti bitecekken yap bence ama rootu geri alırsan garanti geri gelir diye biliyorum
Yok öyle bir şey.. Garantiden birkere çıkınca birdaha dönüş yoktur.. Hiçbir üründe yoktur..garanti bitecekken yap bence ama rootu geri alırsan garanti geri gelir diye biliyorum
Zaten rom yükleyip samsungun uygulamalarını sileceğim için her türlü belli olur. D:Yok öyle bir şey.. Garantiden birkere çıkınca birdaha dönüş yoktur.. Hiçbir üründe yoktur..