Astor
Titanik
- En iyi cevaplar
- 0
Telefon Kaybı
Bir 2015 yaz mevsiminde Meryem Hanım telefonunu bir parktaki bankta unuttu. Bu olay üzerine Meryem Hanım, polise ihbar etti. Polisler de o gün o bankta oturan kişileri kamera yardımıyla buldu. Polisler buldukları kişileri soruşturması için dedektifleri etkinleştirdiler. Ardından dedektifler bu kişileri soruşturmak üzere soruşturma odasına getirdiler. O gün o bankta oturan dört kişi vardı. Bunlar: Ahmet Bey, Gülsüm Hanım, Can Bey ve Kadir Bey'di. Dedektifler her birini teker teker soruşturdu:
-Ahmet Bey: Güzel günün keyfini pazardan aldığım mandalinayla çıkardım, telefon görmedim.
-Gülsüm Hanım: Çocuklarımı parka, oynamaları için getirdim. Çok güzel oynadılar, telefonu bile farketmedim.
-Can Bey: Spor ayakkabılarımla yürüyüşe çıkmıştım; ancak sonradan yorgun düştüm ve banka oturmak istedim.
-Kadir Bey: İş dönüşü havanın tadını çıkartmak için parka gittim. Orada da gördüğüm bir bankta oturmak istedim ve oturdum. Telefonu ben almadım.
Bu soruşturma üzerine dedektifler hemen tespit etti ve o kişi polisin el atmasıyla kodese girdi. Dedektifler kimi ve nasıl tespit etmiş olabilir ?
Etiketler
@Gutenberg
@LifeMCServer
@Sunyang
@AdexTR
@BurnerTroll
Cevap için son gün
29.01.2019 saat: 00:00
29.01.2019 saat: 00:00
Son düzenleme: