Telefon mu Tablet mi?

MrHero

Ölmedim
Emekli
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar! Bu konuda telefon ve tableti karşılaştıracağız. Ben eskiden tablet derdim fakat şu an telefon diyebilirim.
Sizce Telefon mu Tablet mi?
İyi Forumlar!

KilllerDragons

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tabletler son dönemlerde berbatlaştılar yani bana ya tel ya da pc dediler pcyi seçtim ama şimdiki hedefim ise telefon almak yani sorduğunuz sorunujn cevabına kısacası telefon diyebilirim

Gutenberg

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Telefonlar gün geçtikçe daha fazla yenilik ve daha fazla özellik kazandığı için tablet işlevi de görüyor. Özellikle büyük inç telefonlar. Ben telefon taraftarıyım, orta büyüklükteki bir telefonda tüm işlerinizi rahatlıkla halledebilirsiniz. Ancak tabletlerde bazı özellikler olmayabiliyor/çalışmayabiliyor ve tabletlerin özellikleri telefonlardan daha düşük/kalitesiz olabiliyor.

Cranky

Hayattaki en hakiki mürşit ilimdir.
Danışman
En iyi cevaplar
21
Telefonların hem taşınması kolay hemde gün geçtikçe daha fazla gelişiyor, bence telefon. :)

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
Tabletler boyut-işlev özelliği teknoloji geliştiği halde artık göremiyor. Yeni çıkan telefonlar artık kalite ve ekran boyutları ile tabletlerin yapacağı işi tam anlamıyla yapıyor. Ancak tablet bilgisayar olursa iş değişir.

En iyi cevaplar
0
Hiç reelde arkadaşım olmayan asosyal bir mal olduğum için telefonda konuşmuyorum ayrıca daha çok mobilde oyun oynamaya odaklıyım bu yüzden tablet. Fakat genel olarak benim haricimde sorarsanız gene tablet çünkü ekranı büyük

Dpelqpleq_

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ben şu tabletler ve konsollar ne iş çözemedim, tam bir ara ürün. iPad'ler mesela, pro'lar çıkana kadar hep merak ederdim bu ürünün amacı ne diye? En basit bir not almak istesen ne klavye deneyimi sunuyor nede telefon gibi ufak olmadığından rahat bir. yazma deneyimi sunuyor. E kocaman birde, evde kullansan bilgisayar yerine tercih edebilir misin? dışarıda da dizüstü yerine? Kamera çekimi desen telefon kadar pratik değil. E ne bu tabletler o zaman? İpad pro çıktığında yine iyi bir çizim ve klavye deneyimi sunuldu(diğer tabletlerdeki çizim deneyinden çok çok daha iyi). Ama bence kurtarmaz. Tablet bilgisayar taraftarıyım fakat şuanki 2+1 dizüstüler 2 açıdanda iyi bir deneyim sunamıyor.

Telefon+1