Androidden bıktım ya 2.nci Telefon android, ya windows mobile yada iosbence sony al pişman olmazsın m5 yada paraya kıyıp z5pre alabilirsin tek 4k ekranlı telefon şu an için
sanada alalım corçAl bence
Bittin Sen Dövücem Seni..
(Telefonum yok)
Sakın bakma !Al bence
Bittin Sen Dövücem Seni..
(Telefonum yok)
iphone 6 gözüme şık ve sağlam gelmiyor.iphone 5s almak yerine biraz daha bekle iphone 6 al daha iyi![]()
Androidi tam manada kullandım. Bundan önce Galaxy S3 vardı birsürü rom falan kurdum."Androidden bıktım ya" bu kelimeleri sarfedebilmek için androidi tam kapasitede kullanamamış olmak gerekiyor. Elimde HTC Desire Z/G2 adlı bir telefon var 5 senedir kullanmaktayım androidin sağladığı romlar ile yeni telefonlarla aynı düzeyde çalışıyor. Temalar ve kişiselleştirme sınırsız bir şekilde gidiyor. Hiç jailbreak vs. ile uğraşmıyoruz crackli oyun oynamak için. Android rocks!
s3 çok eski android güncelemeside gelmiyor android artık çok daha iyiiphone 6 gözüme şık ve sağlam gelmiyor.
Androidi tam manada kullandım. Bundan önce Galaxy S3 vardı birsürü rom falan kurdum.
Değişik platform denemek istiyorum, elimdeki telefonu satacak değilimO ZAMAN SIKINTI NE