Telefon Önerisi

xUfuky

Hayat Çok Sıkıcı.
En iyi cevaplar
0
Merhaba dostlar, Elimde General Mobile 4G androidone var. Değiştirmek istiyorum Aklımda iPhone 5S var size iyimidir alayımmı :) Androidden bıktığım için İOS platformuna yönelmek istiyorum :) ve Ayrıca Telefonum Android 6.0.1 Marshmallow İle çalışıyor.

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Al bence :kaş:

Bittin Sen Dövücem Seni..
(Telefonum yok :( )

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
bence sony al pişman olmazsın m5 yada paraya kıyıp z5pre alabilirsin tek 4k ekranlı telefon şu an için

xUfuky

Hayat Çok Sıkıcı.
En iyi cevaplar
0

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
"Androidden bıktım ya" bu kelimeleri sarfedebilmek için androidi tam kapasitede kullanamamış olmak gerekiyor. Elimde HTC Desire Z/G2 adlı bir telefon var 5 senedir kullanmaktayım androidin sağladığı romlar ile yeni telefonlarla aynı düzeyde çalışıyor. Temalar ve kişiselleştirme sınırsız bir şekilde gidiyor. Hiç jailbreak vs. ile uğraşmıyoruz crackli oyun oynamak için. Android rocks!​

xUfuky

Hayat Çok Sıkıcı.
En iyi cevaplar
0
iphone 5s almak yerine biraz daha bekle iphone 6 al daha iyi :D
iphone 6 gözüme şık ve sağlam gelmiyor.

"Androidden bıktım ya" bu kelimeleri sarfedebilmek için androidi tam kapasitede kullanamamış olmak gerekiyor. Elimde HTC Desire Z/G2 adlı bir telefon var 5 senedir kullanmaktayım androidin sağladığı romlar ile yeni telefonlarla aynı düzeyde çalışıyor. Temalar ve kişiselleştirme sınırsız bir şekilde gidiyor. Hiç jailbreak vs. ile uğraşmıyoruz crackli oyun oynamak için. Android rocks!​
Androidi tam manada kullandım. Bundan önce Galaxy S3 vardı birsürü rom falan kurdum.