Telefon tercihi konusunda tavsiyeye ihtiyacım var

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Kamera da güzel. Karanlık çekimlerde bile çok başarılı.

SM-N9006 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
S4 mini ile kıyaslayan bir kullanıcı vardı S4 mini'nin kamerası daha iyi demişti. Bizzat kullanmadım ama.[DOUBLEPOST=1427229988,1427229852][/DOUBLEPOST]
İncelemelerine bak bence cok net odaklaniyor.
Yok hayır örnek verdim sadece. Kumlanmadan pembeleşmeye kadar birçok sorun olabilir.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
S4 mini ile kıyaslayan bir kullanıcı vardı S4 mini'nin kamerası daha iyi demişti. Bizzat kullanmadım ama.[DOUBLEPOST=1427229988,1427229852][/DOUBLEPOST]
Yok hayır örnek verdim sadece. Kumlanmadan pembeleşmeye kadar birçok sorun olabilir.
O pembelesmeyi duzeltmenin cozumu var mi ya :/

Argos

bre!, behey!, hey!
En iyi cevaplar
0
Bütçen 700 TL ise "Samsung S3 Mini" var veya üstüne 198 TL daha koyup " Samsung S4 Minide" alabilirsin.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Bütçen 700 TL ise "Samsung S3 Mini" var veya üstüne 198 TL daha koyup " Samsung S4 Minide" alabilirsin.
Kesinlikle Samsung istemediğimi ve yine kesinlikle üzerine para koyamayacağımı belirttim. Lütfen, daha dikkatli cevap yazarsanız sevinirim.

Argos

bre!, behey!, hey!
En iyi cevaplar
0
Göreceli değil. Aynı kaliteyi daha ucuza veren firma Asus. Asus'un kasası mı daha kaliteli yoksa Samsung'un plastik kasası mı? Asus'un. Burada göreceli bir durum yok. Uzatmaya da gerek yok.

valla kardeşim en çok hangi telefon satıyor sen ona bak Samsung hem çok satıyor hem çok üretiyor adamlar satıyor ki üretiyor asus filan hikaye bana göre

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
valla kardeşim en çok hangi telefon satıyor sen ona bak Samsung hem çok satıyor hem çok üretiyor adamlar satıyor ki üretiyor asus filan hikaye bana göre
Dünyada bilgisizlerin fazla olması Samsung'u iyi yapmaz. Telefon hakkında bilgisi olanın Samsung'u büyük görmez kanımca. Ha iyi telefon üretiyor, -Kasası hariç- ama fiyatına satmıyor. S4 mini'nin veremediğini Zenfone 5 veriyor. Baktım, sar değerleri normal. Kasa kalitesinde Asus fark atar. Ekran kalitesi yakın. Kamera kalitesi yakın. Arayüz ve akıcılıkta Zenfone 5 yine fark atar. Ama S4 mini 200 TL daha pahalı. Her şey ortada.
Ha siz Samsung'un katakullilerine alışmışsanız Asus gibi f/p ürünlerinin gerçekliğine inanmayıp hikaye demeniz normal.