Telefondan server nasıl açılır?

SakataKintoki

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar benim merak ettiğim bir şey var.Başlıkta da dediğim gibi telefondan server açmak istiyorum ama Pocket Edition'a değil de PC'ye.Ama bahsettiğim pcden server açıp telefondan yönetmek falan değil direk server açmak.Acaba böyle bir şey mümkün müdür?Mümkünse nasıl yapılabilir?

Şimdiden teşekkürler

SuperNova412

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir host şirketinden satın al yeter. Gerisini zaten istememişsin. Host şirketinden aldığın an server açılır zaten.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Telefondan niye server açacaksın ki? Portları varsa olabilir ama telefon roootlu mu android mi android ise sürümü kaç bunları belirt birde telefonunu söyle.

SakataKintoki

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Telefon Android 4.4.2'lik Asus Zenfone 5.Telefondan açmak istememin nedeni meraktan dolayı.Server açtığım zaman telefon internete bağlı kaldığı sürece açık olan bir server kurabileceğimi düşündüm.Birde öyle profesyonel bir server kurmayacağımdan dolayı host 'a gerek yok.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Telefon Android 4.4.2'lik Asus Zenfone 5.Telefondan açmak istememin nedeni meraktan dolayı.Server açtığım zaman telefon internete bağlı kaldığı sürece açık olan bir server kurabileceğimi düşündüm.Birde öyle profesyonel bir server kurmayacağımdan dolayı host 'a gerek yok.
Minecraft sereverlerinin işlemciye tecavüzü olduğundan sanırsam pek de uzun batarya ömrümüz olmayacaktır.