Telefonsuz Her 10 Dakika = 1 Günlük Temiz Su

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Biliyorsunuz ki... Afrika'daki milyonlarca çocuk su kıtlığı çekiyor. Hemde şu anki şartlar altında şunu beğenmedik bunu beğenmedik derken! Bu konuda birsürü kampanya başlatıldı ve bu kampanyaların arasına UNICEF'in Tap Project kampanyası katıldı.

Telefonunuzdan
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
adresine girip uygulamayı başlattıktan sonra telefonunuza 10 dakika dokunmadığınız halde UNICEF'in sponsorları bir Afrikalı çocuğun bir günlük su ihtiyacını karşılayacak kadar para ödüyor. Belki bu süreyi uzatabildiğiniz kadar uzatarak birçok çocuğun su ihtiyacını karşılayabilirsiniz.

Zaten telefonunuzla yapacağınız tek şey intenete girmek, mesajlaşmak vs. vs. Sadece 10 dakikalığına onları bi' kenara bırakıp bu kampanyaya destek olabilirsiniz. Sizden para vb. şeyler almayacaklar. Sadece siteye girdikten sonra 10 dakika telefonunuza dokunmayacaksınız. Bu haberi arkadaşlarınızla, yakınlarınızla paylaşın.

Konuyu nereye açacağımı bilemedim. Görevli kişilerin bu hatamı düzeltmelerini arz ediyorum. İyi günler, iyi forumlar.

UgurcanMKA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
2 Günde 4 saate yakın bıraktım şarj bitmese daha uzun bırakıcam

Humour

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
2 gündür neredeyse 2-3 dakika telefona dokundum. Arama yapmasalar hiç ellemiyorum

K

Klood07

Ziyaretçi
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
sitesi de var. Telefondan begin diyosunuz kampanyaya katılıyosunuz. (.tk alan adı internette bedavaya satılıyor :S )

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4

2 Günde 4 saate yakın bıraktım şarj bitmese daha uzun bırakıcam
Şarza tak o zaman ^^

Sanırım çok fazla ilgi çekememiş bu konu :( 61 görünütlenme mi? Sanırım kimse böyle işlerle ilgilenmiyor. Ya da kandırdığımı sanıyorlar...

Son düzenleme: