- En iyi cevaplar
- 4
Biliyorsunuz ki... Afrika'daki milyonlarca çocuk su kıtlığı çekiyor. Hemde şu anki şartlar altında şunu beğenmedik bunu beğenmedik derken! Bu konuda birsürü kampanya başlatıldı ve bu kampanyaların arasına UNICEF'in Tap Project kampanyası katıldı.
Telefonunuzdan
Zaten telefonunuzla yapacağınız tek şey intenete girmek, mesajlaşmak vs. vs. Sadece 10 dakikalığına onları bi' kenara bırakıp bu kampanyaya destek olabilirsiniz. Sizden para vb. şeyler almayacaklar. Sadece siteye girdikten sonra 10 dakika telefonunuza dokunmayacaksınız. Bu haberi arkadaşlarınızla, yakınlarınızla paylaşın.
Konuyu nereye açacağımı bilemedim. Görevli kişilerin bu hatamı düzeltmelerini arz ediyorum. İyi günler, iyi forumlar.
Telefonunuzdan
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
adresine girip uygulamayı başlattıktan sonra telefonunuza 10 dakika dokunmadığınız halde UNICEF'in sponsorları bir Afrikalı çocuğun bir günlük su ihtiyacını karşılayacak kadar para ödüyor. Belki bu süreyi uzatabildiğiniz kadar uzatarak birçok çocuğun su ihtiyacını karşılayabilirsiniz. Zaten telefonunuzla yapacağınız tek şey intenete girmek, mesajlaşmak vs. vs. Sadece 10 dakikalığına onları bi' kenara bırakıp bu kampanyaya destek olabilirsiniz. Sizden para vb. şeyler almayacaklar. Sadece siteye girdikten sonra 10 dakika telefonunuza dokunmayacaksınız. Bu haberi arkadaşlarınızla, yakınlarınızla paylaşın.
Konuyu nereye açacağımı bilemedim. Görevli kişilerin bu hatamı düzeltmelerini arz ediyorum. İyi günler, iyi forumlar.