Telefonuma 10086 Numarasından Gelen İngilizce Mesaj

• Konuyu başlatan Sergunkorowakurwa
  • Başlangıç tarihi

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana da film izlerken Yunanistan'dan bir çağrı gelmişti ve O filmin etkisiyle beni koltuktan zıplatmıştı.
-----------------------
Bu bir SM tespiti diyor sonra ise bunun görünmez olması gerekiyordu diyor anlaya bildin mi?Bu bir SM tespitiymiş SM neyse ben de bilmiyorum ve bu tespitin aslın da görünmez olması gerektiğini söylüyor.
-----------------------
Bu da Japoncası;
これは、SMを検出され、それは目に見えないことになって。
-----------------------
Bu da Fransızca;
Ceci est une détecter SM, Il devait être invisible.
-----------------------
Hangisinden anlıyorsanız onu kullanın artık. :lol:

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Bana da film izlerken Yunanistan'dan bir çağrı gelmişti ve O filmin etkisiyle beni koltuktan zıplatmıştı.
-----------------------
Bu bir SM tespiti diyor sonra ise bunun görünmez olması gerekiyordu diyor anlaya bildin mi?Bu bir SM tespitiymiş SM neyse ben de bilmiyorum ve bu tespitin aslın da görünmez olması gerektiğini söylüyor.
-----------------------
Bu da Japoncası;
-----------------------
Bu da Fransızca;
-----------------------
O zaman ben niye görüyorum? Ve SM tespitinin anlamı nedir?

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
-----------------------
-----------------------
Bu da Japoncası;
-----------------------
Bu da Fransızca;
-----------------------
Türkçesini doğru çevirmek dışında her şeyi yapmışsın. Ne anladık ? Bestia çevirebiliyor ama anlatamıyor...

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bulduğum bir bilgiye göre korka bilirsin belki ama yine de ben paylaşayım;
What is SM?
SM is "*** Machine" or "Sado Masochism"

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkçesini doğru çevirmek dışında her şeyi yapmışsın. Ne anladık ? Bestia çevirebiliyor ama anlatamıyor...
Ben ne yapayım bestia yı?Adam soru sormuş ben de adam akıllı açıkladım.Açsın google çeviriyi baksın az kafayı çalıştırsın googledan öğrensin SM nedir az araştırsın adamlar Ya Se x Machine diyor ya da Sado Masochism diyor.[DOUBLEPOST=1415539043,1415538973][/DOUBLEPOST]
Bunların anlamı ne peki :(
Sansürlü olanı anlamışsındır sanırım diğeri ise Sado Mazoşizm.[DOUBLEPOST=1415539103][/DOUBLEPOST]
Bu bir SM tespitidir,bunun gizli olması gerekiyordu.
Rahatladın mı şimdi?

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ben ne yapayım bestia yı?Adam soru sormuş ben de adam akıllı açıkladım.Açsın google çeviriyi baksın az kafayı çalıştırsın googledan öğrensin SM nedir az araştırsın adamlar Ya Se x Machine diyor ya da Sado Masochism diyor.[DOUBLEPOST=1415539043,1415538973][/DOUBLEPOST]
Sansürlü olanı anlamışsındır sanırım diğeri ise Sado Mazoşizm.[DOUBLEPOST=1415539103][/DOUBLEPOST]
Bu bir SM tespitidir,bunun gizli olması gerekiyordu.
Rahatladın mı şimdi?
Rhatladım tenk yu...