Telefonunuzun Performansını ve Bataryanızı Tüketen Uygulamalar

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Baltalama lütfen, düşünceni paylasırsan raporlar ve modlar yorumunu kaldırır. Forumdaki her konu kusursuz olduğu için kimse kötü eleştiriyi kaldıramıyor.
Mesajını pek anlayamadım ancak forumdaki hiçbir konunun kusursuz olduğunu sanmıyorum.

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Banladığı yok mu? , cidden mi?
3 hesabım da , haksız yere susturuldu + susturulma nedenini ne mail attılar ne de özel mesaj attılar , evet bu sebepten dolayı bir gün banlayacaklar da.
Dostum şimdi sakin ol,tamam 3 hesabını da susturmuş olabilirler ancak bir düşün ne yaptım ben diye.Sebebini bulamazsan site yöneticilerle konuşma başlat.Emin ol onlar seni dinleyip gerekli işlemleri yapacaklardır.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Banladığı yok mu? , cidden mi?
3 hesabım da , haksız yere susturuldu + susturulma nedenini ne mail attılar ne de özel mesaj attılar , evet bu sebepten dolayı bir gün banlayacaklar da.
Aynen. Uyarıları çok saçma sapan veriyolar. Benim şu an 3 değil 1 uyarım olması gerekiyor. Ama çok zorlamıyorum.

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Neyseki hiç biri yok. Ama batarya yiyen oyunlara şunları da eklersen sevinirim 2 si de var ve hızlı batarya bitiyor (Roblox yüklü değil şu an)
Roblox

School Of Chaos Online MMORPG

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Akıllı telefon hiç kullanmadım almayı da düşünmüyorum. Evden nadiren dışarı çıktığım için bilgisayar tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor.

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Biraz gereksiz bir konu olduğunu söylememe gerek var mı ? Çok alan kaplayan büyük oyunlar veya büyük uygulamalar daha çok şarj bitirir genede