SariKafaHD
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar şöyle bir şey istiyorum kodları unuttum. /isinlaolustur kodunu yazdığımızda bulunduğumuz bloğu kaydedecek. /mwbaslat dediğimizde rastgele bir oyuncuyu bu bloğa çekecek. Yardım bekliyorum.
Skriptle Yapılır Javayla Yapılır Gibime Geliyo Fakat Yazma İsinde İyi Degilim Ustalardan Yardım AlalımHocam bir projem var. 3 farklı yere /isinlaolustur çekeceğim zaten birini yapsanız ben 3 kod oluştururum. Yani /mwbaslat deyince rastgele oyuncular /isinlaolustur da belirlediğim noktaya ışınlanacak.
command /isinlaolustur:
permission: "izin"
trigger:
add 1 to {yersayisi}
set {yer%{yersayisi}%} to the player's location
command /mwbaslat:
trigger:
set {random} between 0 and {yersayisi}
teleport the player to {yer%{random}%}
Ben de plugin ile yapmaya çalışacaktım ama cidden mantıklı bir sistem olmuş gerek duymadım, ellerine sağlıkhata çıkarsa söylersin.PHP:command /isinlaolustur: permission: "izin" trigger: add 1 to {yersayisi} set {yer%{yersayisi}%} to the player's location command /mwbaslat: permission: "izin" trigger: set {random} between 0 and {yersayisi} teleport the player to {yer%{random}%}
rastgele mi seçilecekti oyuncu?[DOUBLEPOST=1427542691,1427542645][/DOUBLEPOST]bir şey soracağım bu arkadaş rastgele oyuncu seçmeyi unutmuş galiba.
Ve birde ben mesela /isinlaolustur1 - 2 - 3 tam üç tane yer oluştaracağım nasıl yapabilirm?![]()
/isinolustur yazınca skript kendine bir değişken yaratıp oyuncunun koordinatlarını buna kaydediyor. Bunu üç kere tekrar edersen olur.bir şey soracağım bu arkadaş rastgele oyuncu seçmeyi unutmuş galiba.
Ve birde ben mesela /isinlaolustur1 - 2 - 3 tam üç tane yer oluştaracağım nasıl yapabilirm?![]()
Aslında komut bloğuyla rastgele bir koordinata ışınlamak imkansız bir şey mümkün olsa bile sistemin çok büyük olması gerekirTek komut bloğuyla yapılır aslında, butona basınca rastgele bir oyuncu belirli koordinata ışınlanır. Ama Skript'le olsun istersen bilemem.
Rastgele bir bloğa ışınlamak istememiş ki zaten? Öyle bir şeyi ben de söylemedim. Rastgele bir oyuncuyu belirli bloğa çekmek çok kolay ama.Aslında komut bloğuyla rastgele bir koordinata ışınlamak imkansız bir şey mümkün olsa bile sistemin çok büyük olması gerekir
He ok ben yanlış anlamışım k.b o zmn sistem olduka kolay @r kullansın yeterRastgele bir bloğa ışınlamak istememiş ki zaten? Öyle bir şeyi ben de söylemedim. Rastgele bir oyuncuyu belirli bloğa çekmek çok kolay ama.
command /isinlaolustur:
trigger:
add 1 to {yersayisi}
set {yer%{yersayisi}%} to the player's location
command /mwbaslat:
trigger:
set {random2} between 0 and {os}
set {secilmiskisi} between 0 and {oyuncular::%{o%{random2}%}%}
set {random} between 0 and {yersayisi}
teleport {secilmiskisi} to {yer%{random}%}