TelluxMatic Plugin Paketi v1

Plugin Paketimi Beğendiniz Mi ?

• Evet

Kullanılan: 2 40.0%
  • Hayır

Kullanılan: 3 60.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

TelluxMatic

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar.Uzun zamandır @AhmetMelihTR abimden bir plugin paketi göremedim.Bende kendim yapayım dedim.39 tane plugin vardır ve Faction serverler için pluginlerdir.Pluginler(39) :
  • AlphaChest
  • AntiCreeper3
  • AntiJoinBot
  • Authme
  • ChestShop
  • ClearLag
  • CombatLog
  • DisguiseCraft
  • Essentials
  • GroupManager
  • Factions
  • Gates
  • HealthBar
  • Horses
  • iConomy
  • Jobs
  • LegendaryMessages
  • LetItRain
  • LiftSign
  • Lockette
  • MotdManager
  • MultiVerse-Core
  • MultiVerse-Portals
  • NoBoom
  • NoCheatPlus
  • NoPl
  • Plotme
  • ScheduledAnnouncer2
  • ScoreBoardStats
  • SimpleVIPPerks
  • Tim
  • Vault
  • WorldEdit
  • WorldGuard

Not: Group Manager Ve Kit(Essentials)ler ayarlıdır.İsterseniz sadece onlarıda alabilirsiniz.Eğer bozuk bir plugin görürseniz bana bildiriniz!

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

- Plugin Paketimi Beğendiniz Mi ? -

Son düzenleme:

TelluxMatic

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Umarım beğenirsin :)[DOUBLEPOST=1387707879,1387704484][/DOUBLEPOST]Güncel :)[DOUBLEPOST=1387722660][/DOUBLEPOST]Güncel!

2001brs

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Super server gelin cok guzel[DOUBLEPOST=1387887667,1387887554][/DOUBLEPOST]umarim beyenirsiniz

Güncell
Güncell:D

Crys!s

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.7.2 için zevkine bir paket hazırlamaya başlıyorum şu an birkaç saat sonra konu açabilirim sanırım, farklı özellikleri olan pluginler istiyorsanız bir mesajınız yeter. Yalnız pluginlerin yeni sürümleri çıkmış mı diye kontrol etmedim 1.7.2 için tüm pluginler stabil çalışmayabilir.

TelluxMatic

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.7.2 için zevkine bir paket hazırlamaya başlıyorum şu an birkaç saat sonra konu açabilirim sanırım, farklı özellikleri olan pluginler istiyorsanız bir mesajınız yeter. Yalnız pluginlerin yeni sürümleri çıkmış mı diye kontrol etmedim 1.7.2 için tüm pluginler stabil çalışmayabilir.
1.7.2 için yeni plugin paketi düşünüyorum.Yorumun için teşekkürler

Crys!s

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam senin pluginlerinin çoğunu indirdim ve paket oluşturdum.
  • AlphaChest -- Ölünce sanal chestteki itemler düşecek şekilde ayarladım.
  • AntiCreeper3 -- Kurmadım, WorldGuard'ın configinden basit ayarlarla her türlü patlama, lav, ateş ayarlanabiliyor.
  • AntiJoinBot -- Kurdum ancak kendi aranızda oynayacağınız bir serversa kaldırabilirsiniz.
  • Authme -- Kurdum ancak serverınızda sadece orijinal hesaplara izin verecekseniz(bkz: online mode) kaldırabilirsiniz.
  • ChestShop -- Kurdum, düzenleme yapmadım.
  • ClearLag -- Kurmadım, serverda sürekli temizlik iyi değildir. Zaten oyun belli chunklarda aktiftir ve o chunklarda yerde kalan itemler eğer hala değişmediyse 5 dakika içinde otomatik olarak silinir.
  • CombatLog -- Kurmadım, isteğe göre kurabilirsiniz.
  • DisguiseCraft -- Kurmadım, isteğe göre kurabilirsiniz.
  • Essentials -- Başlangıç kitini pasif hale getirdim. Ölüm halinde eve ışınlanacak şekilde ayarladım. Işınlanma için 3 saniye hareketsizlik gereği getirdim, tekrar ışınlanma komutu kullanabilmek için 4 saniye gecikme getirdim ve ışınlandıktan sonra 5 saniyeliğine PvP'yi kapattım.
  • GroupManager -- Herhangi bir ayar çekmedim, oyuncularınızın kullanmasını istediğiniz komutları ekleyebilirsiniz.
  • Factions -- Kurdum, düzenleme yapmadım.
  • Gates -- Kurmadım, isteğe göre kurabilirsiniz.
  • HealthBar -- Kurmadım, isteğe göre kurabilirsiniz.
  • Horses -- Kurmadım, isteğe göre kurabilirsiniz.
  • iConomy -- Kurmadım, artık bu plugine gerek yok, Essentials uzun zamandır ekonomi işleri için yeterli seviyede.
  • Jobs -- Kazanılan seviyeler için chat ekranında duyuruları açtım.
  • LegendaryMessages -- Kurmadım, isteğe göre kurabilirsiniz.
  • LetItRain -- Kurmadım, isteğe göre kurabilirsiniz.
  • LiftSign -- Kurmadım, isteğe göre kurabilirsiniz.
  • Lockette -- Kurdum, normalde LWC pluginini kullanıyordum ancak sanırım bu plugin daha çok biliniyor.
  • MotdManager -- Serverınızı listede daha belirgin hale getirebilirsiniz, isteğe göre kaldırabilirsiniz de.
  • MultiVerse-Core -- Kurmadım, farklı dünyalar yaratmak isterseniz kurabilirsiniz.
  • MultiVerse-Portals -- Kurmadım, farklı dünyalar yaratmak isterseniz kurabilirsiniz.
  • NoBoom -- Kurmadım, WorldGuard'ın configinden basit ayarlarla her türlü patlama, lav, ateş ayarlanabiliyor.
  • NoCheatPlus -- Kurdum, ancak bazen lag yüzünden oyuncuların banlanmasına sebep olabiliyor, serverınıza güvenmiyorsanız kaldırabilirsiniz.
  • NoPl -- Kurmadım, kullanıcıya perm vermezseniz zaten plugin sorgulaması yapamaz.
  • Plotme -- Kurmadım, arsa satışını WorldGuard ile halledebilirsiniz.
  • ScheduledAnnouncer2 -- Kurdum, ancak duyuru yapmayacaksanız silebilirsiniz.
  • ScoreBoardStats -- Kurmadım, isteğe göre kurabilirsiniz.
  • SimpleVIPPerks -- Kurmadım, serverınızda VIP sistem uygulayacaksanız kurabilirsiniz.
  • Tim -- Kurmadım, yanlış hatırlamıyorsam Essentials'ta /enchant türü bir komut bulunuyor.
  • Vault -- Mecburi kurulum :)
  • WorldEdit -- Kuruldu.
  • WorldGuard -- Kuruldu, patlamaların bloklara verdiği zararlar kapatıldı, ama oyunculara hala hasar veriyor, isteğe göre o da kapatılabilir.
  • Orebfuscator -- Çok önemli bir plugindir, Anti-XRay pluginidir.
edit.

Son düzenleme:

TelluxMatic

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam senin pluginlerinin çoğunu indirdim ve paket oluşturdum.
  • AlphaChest -- Ölünce sanal chestteki itemler düşecek şekilde ayarladım.
  • AntiCreeper3 -- Kurmadım, WorldGuard'ın configinden basit ayarlarla her türlü patlama, lav, ateş ayarlanabiliyor.
  • AntiJoinBot -- Kurdum ancak kendi aranızda oynayacağınız bir serversa kaldırabilirsiniz.
  • Authme -- Kurdum ancak serverınızda sadece orijinal hesaplara izin verecekseniz(bkz: online mode) kaldırabilirsiniz.
  • ChestShop -- Kurdum, düzenleme yapmadım.
  • ClearLag -- Kurmadım, serverda sürekli temizlik iyi değildir. Zaten oyun belli chunklarda aktiftir ve o chunklarda yerde kalan itemler eğer hala değişmediyse 5 dakika içinde otomatik olarak silinir.
  • CombatLog -- Kurmadım, isteğe göre kurabilirsiniz.
  • DisguiseCraft -- Kurmadım, isteğe göre kurabilirsiniz.
  • Essentials -- Başlangıç kitini pasif hale getirdim. Ölüm halinde eve ışınlanacak şekilde ayarladım. Işınlanma için 3 saniye hareketsizlik gereği getirdim, tekrar ışınlanma komutu kullanabilmek için 4 saniye gecikme getirdim ve ışınlandıktan sonra 5 saniyeliğine PvP'yi kapattım.
  • GroupManager -- Herhangi bir ayar çekmedim, oyuncularınızın kullanmasını istediğiniz komutları ekleyebilirsiniz.
  • Factions -- Kurdum, düzenleme yapmadım.
  • Gates -- Kurmadım, isteğe göre kurabilirsiniz.
  • HealthBar -- Kurmadım, isteğe göre kurabilirsiniz.
  • Horses -- Kurmadım, isteğe göre kurabilirsiniz.
  • iConomy -- Kurmadım, artık bu plugine gerek yok, Essentials uzun zamandır ekonomi işleri için yeterli seviyede.
  • Jobs -- Kazanılan seviyeler için chat ekranında duyuruları açtım.
  • LegendaryMessages -- Kurmadım, isteğe göre kurabilirsiniz.
  • LetItRain -- Kurmadım, isteğe göre kurabilirsiniz.
  • LiftSign -- Kurmadım, isteğe göre kurabilirsiniz.
  • Lockette -- Kurdum, normalde LWC pluginini kullanıyordum ancak sanırım bu plugin daha çok biliniyor.
  • MotdManager -- Serverınızı listede daha belirgin hale getirebilirsiniz, isteğe göre kaldırabilirsiniz de.
  • MultiVerse-Core -- Kurmadım, farklı dünyalar yaratmak isterseniz kurabilirsiniz.
  • MultiVerse-Portals -- Kurmadım, farklı dünyalar yaratmak isterseniz kurabilirsiniz.
  • NoBoom -- Kurmadım, WorldGuard'ın configinden basit ayarlarla her türlü patlama, lav, ateş ayarlanabiliyor.
  • NoCheatPlus -- Kurdum, ancak bazen lag yüzünden oyuncuların banlanmasına sebep olabiliyor, serverınıza güvenmiyorsanız kaldırabilirsiniz.
  • NoPl -- Kurmadım, kullanıcıya perm vermezseniz zaten plugin sorgulaması yapamaz.
  • Plotme -- Kurmadım, arsa satışını WorldGuard ile halledebilirsiniz.
  • ScheduledAnnouncer2 -- Kurdum, ancak duyuru yapmayacaksanız silebilirsiniz.
  • ScoreBoardStats -- Kurmadım, isteğe göre kurabilirsiniz.
  • SimpleVIPPerks -- Kurmadım, serverınızda VIP sistem uygulayacaksanız kurabilirsiniz.
  • Tim -- Kurmadım, yanlış hatırlamıyorsam Essentials'ta /enchant türü bir komut bulunuyor.
  • Vault -- Mecburi kurulum :)
  • WorldEdit -- Kuruldu.
  • WorldGuard -- Kuruldu, patlamaların bloklara verdiği zararlar kapatıldı, ama oyunculara hala hasar veriyor, isteğe göre o da kapatılabilir.
  • Orebfuscator -- Çok önemli bir plugindir, Anti-**** pluginidir.
Hahaha :)

Crys!s

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Komik olan nedir? Komple server olarak attım, server kuracaklar için kolaylık olur. Basit 2-3 ayardan sonra temel özellikleri olan, oyunu bozmadan, saçma sapan özellikler katmadan oynatacak bir servera sahip olabilirler. Senin plugin paketinde gereksiz pluginler var, configleri incelemeyip aynı görevde pluginler kullanmışsın. Benim isteğe göre kurabilirsiniz dediğim pluginler temel yapının dışında pluginlerdir, serverımda VIP olmayacaksa SimpleVIPPerks'i niye kurayım ki, kendime güç verip milleti mi ezeyim, arkadaşlarımı mı kayırayım? Bizim bu zamana kadar kurduğumuz serverlar hep en sade şekilde oldu, serverlarımızda admin filan yoktu, hatta yetkiliyi bırak rehber bile yoktu, sadece 2 faction vardı ve faction sahiplerinde de ban-kick-mute-jail yetkisi vardı, sıkıntı durumunda ss alıp kendi factionundaki oyuncuyu cezalandırabiliyordu. Ben bu pakete özel pluginler de eklerim, eğlence için serverı kurduğumuz arkadaşlar tarafından yazılmış pluginlerimiz var. Hileyi engellemek için oyunun dosyasını kontrol edip bizim belirlediğimizle aynı ise giriş yetkisi veren programımız var. Sadece pluginin ismine-özelliğine bakıp plugin paketi yaptım indirin demekle olmaz. Her plugin serverın tepki süresini geciktirir, aynı görevi yapan pluginler bug oluşturabilir veya birbiriyle çakışabilir.