Tema seçimi (Eski XeonNW ve FFA oyuncularına soru)

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Evet kararsız kaldım gerçekten, silahlı faction konusunda .. Spawn temasını nasıl yapmam gerektiğini seçemedim.
Planlarım:
A- Klasik askeri üs ve dükkanlar temalı, zombisiz .
B- Gungale online tarzı gelecek temalı , yer altın spawnı zombisiz.
C- Resident Evil tarzı yer altı sığınağı spawnı + az sayıda ölümcül zombi.
Mob koymak işlemciyi öldürüyor malesef , 80 plugin var birde (oyunu aşırı doldurdum özellik olarak) Ama mobsuz olmaz derseniz ek makine alırım silahlı factiona özel..
Ekonomi teması CS:GO tarzı maç yap + sandık aç ve factiondaki gibi tarım yap tarzı olacak , emlak sistemiyle ormana üs kurma ve sera kurma gibi şeylerde epey katkı sağlayacağım.

Fikirlerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum. Eskiden XeonNW yada FFA'da oynayan arkadaşların görüşlerini özellikle ciddiye alacağım. İyi forumlar...

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
kafama takılan tek şey gungale online Bu da neüy!? ? :D sao 2
B tabikide xd

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Spawn ve oyun temasıın seçmeye çalışıyorum.
Dediğim gibi CS:GO tarzı maç yap üstüne olacak, epey andıracak, tabi ben günümüz silahlarını kullanıyorum , her silahada 3-4 skin olmak üzere 60 silah var:D
Yani türünün en iyisi olacak. Sadece şu spawn ve genel tema konusunda az fikir belirtin..

B tabikide xd
O zaman silahlı hg tarzı benzer bir deathmatch sistemini rekabetçi sisteminin yanına entegre ederim. Animedeki gibi çok geniş bir arena koyarım, elimde de birsürü arena var zaten.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
GunGaleOnline yaparsan çok hoş olur , ismi duyunca bile tüylerim diken diken oluyor çok seviyorum . Sinon hesabını bana ayarlarsın hani ? ^^

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Az önce 3 paragraf yazı yazdım. kısaltıyorum
B ve C karışık yapıyorum diyeyim kısaca, ne yapacağımı tam anlatmayayım fakat GGO'daki o hareketli sosyal ortamıda size sağlayacağım . Disko (gerçekten müzik çalan güzel npc kızların olduğu disko , kumarhane (en az 2-3 çeşit oyun oynayabileceksiniz) ve en önemliside alkol ve sigara kullanabileceğiniz bar.
Spawnı GGO 'daki gibi dükkanlar şeklinde yapacağım , sayısal loto , kazı kazan kartları alabileceğiniz bayi bile olacak -_- 80 pl oldu şimdiden.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Az önce 3 paragraf yazı yazdım. kısaltıyorum
B ve C karışık yapıyorum diyeyim kısaca, ne yapacağımı tam anlatmayayım fakat GGO'daki o hareketli sosyal ortamıda size sağlayacağım . Disko (gerçekten müzik çalan güzel npc kızların olduğu disko , kumarhane (en az 2-3 çeşit oyun oynayabileceksiniz) ve en önemliside alkol ve sigara kullanabileceğiniz bar.
Spawnı GGO 'daki gibi dükkanlar şeklinde yapacağım , sayısal loto , kazı kazan kartları alabileceğiniz bayi bile olacak -_- 80 pl oldu şimdiden.
GGO Yapmanı şiddetle öneriyorum.

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
GGO Yapmanı şiddetle öneriyorum.
Sırf GGO yapmak istemiyorum, epey fikir arakladım oradan.Çoğu fikri kullanacağım dediğim gibi. CS:GO, GGO ve Resident Evil ve factionu harmanlayacağım.
GGO dan ne kadar alıntı yapacaksın dersek...
ışın kılıcı aşırı saçma olur oyunda , ama sizin için Baretta 50 lerden birine sinona özel bir skin tasarımı yapacağım:D En nadir kasadan çıkacak, isabet ve hasar oranı en yüksek sniper olacak türleri arasından :D
Onun yerine polis jopu , polis kalkanı türleri gibi günümüzün silahlarını ve günümüzün temasını kullanacağım.
Yaratık olarakta , örümcekler çok nadir ama çok tehlikeli olacaklar .

2 bacağını silip speedlerini 5 6 yapıp aşırı güçlü vurma yapacağım. Karşılaşırsanız tabancalı yeni bir oyuncuysanız topuklamanız gerekecek.Tabi texture ne kadar benzetirim bende pek bilmiyorum, malumunuz gençler; bu oyun kare kare :D. Entitylere 3d texture diye bir olayda gelmedi 1.9 da cok ümitliydim.
2. sınıf olarakta normal özelliksiz zombiler olacak, tabi 10 dakika zehir 1 vereceğini düşünürsek ısırılmamaya çalışacaksınız.
ve başınızın en büyük belası köpek zombiler olacak muhtemelen, daha önceki sunucularımda yapmıştım:D Ama bu sefer spawnlarınıda kızgın olarak yapacağım.

Neyse daha fazla yumurtlamayayım fikirlerimi-__- Akbabalar araklamasın .
Ama size GGO'daki sosyal ortam ve dünyayı , CS:GO'daki gibi heyecanla kasmayı, minecraftın emek factionunu ve son olarakta altınıza ettirecek kadar korkuyu haziran ayında tattıracağım hayırlısıyla.

Xeon NW ve FFA da oynamış olanlar beni bilir:D . İyi sunucu yaparım, birşeyi yapacağım dediysemde 3-4 ay uğraşsamda onu bitririrm.
Başlıkta cevap yazan herkese teşekkürler , beğenilerinizi verdim..

GGO hakkında bu fan yapımı resmi buldum. Epey güzel ve fikir verici açıkçası.. Yer altı üssü şeklinde spawn... İçinde dükkanlar ve sağda solda NPC 'ler olacak.
Rylecls (roninBT) yapıma yarın başlıyor-_- bende uzun aradan sonra işbaşı yapıyorum.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Sırf GGO yapmak istemiyorum, epey fikir arakladım oradan.Çoğu fikri kullanacağım dediğim gibi. CS:GO, GGO ve Resident Evil ve factionu harmanlayacağım.
GGO dan ne kadar alıntı yapacaksın dersek...
ışın kılıcı aşırı saçma olur oyunda , ama sizin için Baretta 50 lerden birine sinona özel bir skin tasarımı yapacağım:D En nadir kasadan çıkacak, isabet ve hasar oranı en yüksek sniper olacak türleri arasından :D
Onun yerine polis jopu , polis kalkanı türleri gibi günümüzün silahlarını ve günümüzün temasını kullanacağım.
Yaratık olarakta , örümcekler çok nadir ama çok tehlikeli olacaklar .

2 bacağını silip speedlerini 5 6 yapıp aşırı güçlü vurma yapacağım. Karşılaşırsanız tabancalı yeni bir oyuncuysanız topuklamanız gerekecek.Tabi texture ne kadar benzetirim bende pek bilmiyorum, malumunuz gençler; bu oyun kare kare :D. Entitylere 3d texture diye bir olayda gelmedi 1.9 da cok ümitliydim.
2. sınıf olarakta normal özelliksiz zombiler olacak, tabi 10 dakika zehir 1 vereceğini düşünürsek ısırılmamaya çalışacaksınız.
ve başınızın en büyük belası köpek zombiler olacak muhtemelen, daha önceki sunucularımda yapmıştım:D Ama bu sefer spawnlarınıda kızgın olarak yapacağım.

Neyse daha fazla yumurtlamayayım fikirlerimi-__- Akbabalar araklamasın .
Ama size GGO'daki sosyal ortam ve dünyayı , CS:GO'daki gibi heyecanla kasmayı, minecraftın emek factionunu ve son olarakta altınıza ettirecek kadar korkuyu haziran ayında tattıracağım hayırlısıyla.

Xeon NW ve FFA da oynamış olanlar beni bilir:D . İyi sunucu yaparım, birşeyi yapacağım dediysemde 3-4 ay uğraşsamda onu bitririrm.
Başlıkta cevap yazan herkese teşekkürler , beğenilerinizi verdim..

GGO hakkında bu fan yapımı resmi buldum. Epey güzel ve fikir verici açıkçası.. Yer altı üssü şeklinde spawn... İçinde dükkanlar ve sağda solda NPC 'ler olacak.
Rylecls (roninBT) yapıma yarın başlıyor-_- bende uzun aradan sonra işbaşı yapıyorum.
Baktıkça sinon aklıma geliyor hüzünleniyorum :/

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Asuna'yı tercih ettiğim o kadar çok etkilemiyor beni:D . Sinon skini koyarım skin menüsüne.

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
4-5 kere bitirdiğim için izlemek istemiyorum , ezberledim artık... Keşke işleyişi çok daha iyi yapılsaydı 100 150 bölüm konu çıkardı en az.

yasinTTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
4-5 kere bitirdiğim için izlemek istemiyorum , ezberledim artık... Keşke işleyişi çok daha iyi yapılsaydı 100 150 bölüm konu çıkardı en az.

Senin şu an yaptıgın serveri sabırszlıkla bekliyorum C-B karışımı yapmanı öneriyorum tahminen öyle yapıyorsun çünkü herkes B ile C dedi :)
bu arada baya uraşıyorsun galiba Steamdan bişeyler diyorum fakat 10 dk dır cevap alamadım :cay::öl: