Evet kararsız kaldım gerçekten, silahlı faction konusunda .. Spawn temasını nasıl yapmam gerektiğini seçemedim.
Planlarım:
A- Klasik askeri üs ve dükkanlar temalı, zombisiz .
B- Gungale online tarzı gelecek temalı , yer altın spawnı zombisiz.
C- Resident Evil tarzı yer altı sığınağı spawnı + az sayıda ölümcül zombi.
Mob koymak işlemciyi öldürüyor malesef , 80 plugin var birde (oyunu aşırı doldurdum özellik olarak) Ama mobsuz olmaz derseniz ek makine alırım silahlı factiona özel..
Ekonomi teması CS:GO tarzı maç yap + sandık aç ve factiondaki gibi tarım yap tarzı olacak , emlak sistemiyle ormana üs kurma ve sera kurma gibi şeylerde epey katkı sağlayacağım.
Fikirlerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum. Eskiden XeonNW yada FFA'da oynayan arkadaşların görüşlerini özellikle ciddiye alacağım. İyi forumlar...
Planlarım:
A- Klasik askeri üs ve dükkanlar temalı, zombisiz .
B- Gungale online tarzı gelecek temalı , yer altın spawnı zombisiz.
C- Resident Evil tarzı yer altı sığınağı spawnı + az sayıda ölümcül zombi.
Mob koymak işlemciyi öldürüyor malesef , 80 plugin var birde (oyunu aşırı doldurdum özellik olarak) Ama mobsuz olmaz derseniz ek makine alırım silahlı factiona özel..
Ekonomi teması CS:GO tarzı maç yap + sandık aç ve factiondaki gibi tarım yap tarzı olacak , emlak sistemiyle ormana üs kurma ve sera kurma gibi şeylerde epey katkı sağlayacağım.
Fikirlerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum. Eskiden XeonNW yada FFA'da oynayan arkadaşların görüşlerini özellikle ciddiye alacağım. İyi forumlar...