temayı silemiyorum

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
merhaba bugün saat 13:35 gibi bir saatte snow leopard temasını pcme kurdum sonra dershaneye gittim akşam eve gelince temayı sevmediğimden dolayı snow leopard dosyasını başlattaki tüm dosyalardan bulup uninstall yaptım herşeyi sildim fakat klasörlerimin görünümü snow leopard olarak kaldı ne yapabilirim diğer her şey windows 7 fakat klasör görünümü snow leopard yani kalkmadı :( yardım please !!!

FurkanYLMZ

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yedegini al format at hem bu durumda bahanen olur pc inde biraz rahatlar performansin artar

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

M

MUHDE

Ziyaretçi
C:\Windows\resources\Themes
//Burada windowsun temaları
%localappdata%\Microsoft\Windows\Themes
//Buradada daha önce kullanılmış olan temalar

Temalara özel uzantı olacak windowsun temasını bul buralarda :(
//Gizli dosyaları ve sistem dosyalarını gösteri aç vede*

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Normal kişiselleştirme teması değilse, özel bir skin ise uninstall dosyası olmalı.

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
MUHDE dediğini deniycem sergunkorowakur skin yükledim ve uninstall deyince windows 7 oldu ama klasör ve giriş ekranı hariç sonra yükleyip tekrar sildim bu sefer klasör windows 7 oldu ama şifre ekranının arka planı windows un resmi önde snow leopard var
edit: windows resources themes de sonradan yüklediğim iki dosya vardı bu snow leoprad ile gelen onları sildim vidko vs. sonra aero dosyası kaldı %localappdata% zaten benim kişiselleştirdeki temalarımı gösteriyor başka bir tema yok yani şimdi kapat aç yapıcam

Son düzenleme:

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Aynısı bana da oldu. IconPackager programını indir ordan win7yi seç dene bi.
O da olmassa TuneUp utilitiesten de bir şekilde oluyor. (bende işe yaradı)

O da olmassa klasörlerinle bu şekilde yaşaman gerekiyor. (Ki kesin başka bir çözüm de vardır.)

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
dosyalar düzeldi şimdide giriş ekranı apple oldu ama arka planda windows resmi var şifre girme yeri apple
edit: spam uyarısı vermeyin admicos üstteki yorumu görmedi diye yazdım bunu
edit2: icon packer işte o programa hala gerek varmı dosyalar düzeldi ama şifre ekranı değişti bu seferde :)
edit3: kapat aç yapıncada işe yaramadı @MUHDE

Son düzenleme:
M

MUHDE

Ziyaretçi
MUHDE dediğini deniycem sergunkorowakur skin yükledim ve uninstall deyince windows 7 oldu ama klasör ve giriş ekranı hariç sonra yükleyip tekrar sildim bu sefer klasör windows 7 oldu ama şifre ekranının arka planı windows un resmi önde snow leopard var
edit: windows resources themes de sonradan yüklediğim iki dosya vardı bu snow leoprad ile gelen onları sildim vidko vs. sonra aero dosyası kaldı %localappdata% zaten benim kişiselleştirdeki temalarımı gösteriyor başka bir tema yok yani şimdi kapat aç yapıcam

Yüklediğin tema önce olan temayı yani default temayı silmiş büyük ihtimal win 7 temasını tekrar yüklemen gerekiyor eğer cidden silindi ise :(