PertalWinchester
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
arkadaşlar önere bilceğeiniz virus temizleme programı varmı 637 hata çıktı pcde
YAC sanırım kendi virüslüLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Tamemen Temizdir, ÖneririmYAC sanırım kendi virüslüAVG öneririm PC yi zorlamıyor, en azından benim PC mi
Şu anki sürümü kullanmadıysanız bu yorumu bir daha yazmayın, YAC gerçekten harika bir program bilgisayarım onu sayesinde ilk haline döndü. Ayrıca YAC bilgisayarı hızlandırmakla kalmıyor, antivirus, anti malvare ve daha çok özelliği ile En çok tavsiye edilen programlardan birisi. Windows'da ÖneriyorKesin önerim YAC yani Yet Another Cleaner'i asla kullanma. Ben de tarayıcıma bulaşan bir virüs yüzünden yanlışlıkla indirdim ve PC'yi mahvetti. Format atmak zorunda kaldım. Ayrıca sözde anti malware tarzı programlara da pek güvenmemeni öneririm. En iyisi Kaspersky, Eset ve benzeri bir antivirüs programını kurup PC'ne güvenli modda tam tarama yapman.
windows internet explore yide öneriyor... (şaka amaçlı yazdım alınma ha )Şu anki sürümü kullanmadıysanız bu yorumu bir daha yazmayın, YAC gerçekten harika bir program bilgisayarım onu sayesinde ilk haline döndü. Ayrıca YAC bilgisayarı hızlandırmakla kalmıyor, antivirus, anti malvare ve daha çok özelliği ile En çok tavsiye edilen programlardan birisi. Windows'da Öneriyor![]()
Bilmiyorum dostum. Şu anki sürüm gerçekten çok iyi hatta artık Windows'un yeni sürümleriyle birlikte gelmeye başladı. Pc' de vürus yok, Reklam bile çıkmıyor artık eskiden reklamlar yüzünden sayfaları göremiyordum. YAC sağ olsun bu durumdan kurtuldum. Daha fazla cevap yazmayalım post kasıyoruz...Eğer heryerin muhteşem programıysa niye PC'me zorla indirmem için yac reklamları çıkıp durdu? YAC indirdikten sonra pek çok antivirüs programı arıza verdi. PC iyice yavaşladı.
Merak etme, alınmadım.windows internet explore yide öneriyor... (şaka amaçlı yazdım alınma ha )
1 ay kadar once indirdim ama yarari olmadi. Su anki surumu gercekten iyi mi?Bilmiyorum dostum. Şu anki sürüm gerçekten çok iyi hatta artık Windows'un yeni sürümleriyle birlikte gelmeye başladı. Pc' de vürus yok, Reklam bile çıkmıyor artık eskiden reklamlar yüzünden sayfaları göremiyordum. YAC sağ olsun bu durumdan kurtuldum. Daha fazla cevap yazmayalım post kasıyoruz...
Merak etme, alınmadım.
Bence gayet kullanışlı, bir dene istersen. Ben bilgisayarımda başka bir program bulundurmuyorum.1 ay kadar once indirdim ama yarari olmadi. Su anki surumu gercekten iyi mi?
Steam kullanıyor musun Kredi kartı bilgileriyle oynuyor musun? Önemli bunlar.Bence gayet kullanışlı, bir dene istersen. Ben bilgisayarımda başka bir program bulundurmuyorum.