temizleme programı

KorayAras

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kesin önerim YAC yani Yet Another Cleaner'i asla kullanma. Ben de tarayıcıma bulaşan bir virüs yüzünden yanlışlıkla indirdim ve PC'yi mahvetti. Format atmak zorunda kaldım. Ayrıca sözde anti malware tarzı programlara da pek güvenmemeni öneririm. En iyisi Kaspersky, Eset ve benzeri bir antivirüs programını kurup PC'ne güvenli modda tam tarama yapman.
Şu anki sürümü kullanmadıysanız bu yorumu bir daha yazmayın, YAC gerçekten harika bir program bilgisayarım onu sayesinde ilk haline döndü. Ayrıca YAC bilgisayarı hızlandırmakla kalmıyor, antivirus, anti malvare ve daha çok özelliği ile En çok tavsiye edilen programlardan birisi. Windows'da Öneriyor :)

qlawing

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu anki sürümü kullanmadıysanız bu yorumu bir daha yazmayın, YAC gerçekten harika bir program bilgisayarım onu sayesinde ilk haline döndü. Ayrıca YAC bilgisayarı hızlandırmakla kalmıyor, antivirus, anti malvare ve daha çok özelliği ile En çok tavsiye edilen programlardan birisi. Windows'da Öneriyor :)
windows internet explore yide öneriyor... (şaka amaçlı yazdım alınma ha )

KorayAras

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer heryerin muhteşem programıysa niye PC'me zorla indirmem için yac reklamları çıkıp durdu? YAC indirdikten sonra pek çok antivirüs programı arıza verdi. PC iyice yavaşladı.
Bilmiyorum dostum. Şu anki sürüm gerçekten çok iyi hatta artık Windows'un yeni sürümleriyle birlikte gelmeye başladı. Pc' de vürus yok, Reklam bile çıkmıyor artık eskiden reklamlar yüzünden sayfaları göremiyordum. YAC sağ olsun bu durumdan kurtuldum. Daha fazla cevap yazmayalım post kasıyoruz...
windows internet explore yide öneriyor... (şaka amaçlı yazdım alınma ha )
Merak etme, alınmadım.

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Bilmiyorum dostum. Şu anki sürüm gerçekten çok iyi hatta artık Windows'un yeni sürümleriyle birlikte gelmeye başladı. Pc' de vürus yok, Reklam bile çıkmıyor artık eskiden reklamlar yüzünden sayfaları göremiyordum. YAC sağ olsun bu durumdan kurtuldum. Daha fazla cevap yazmayalım post kasıyoruz...

Merak etme, alınmadım.
1 ay kadar once indirdim ama yarari olmadi. Su anki surumu gercekten iyi mi?

M

MUHDE

Ziyaretçi
YAC adlı program kendisini zorla bilgisayarlara yükleten silinmesi taktirde tam olarak silinmeyen kernele bağlanıpta birleşip format atana kadar sakız gibi yapışan bir virüs tür sizin bunu antivirüs olarak görmenizin sebebi bir yerlerde duymanızdır kendisine zarar verebilecek şeyleri engeller bunlar diğer virüsler olduğu için sizde anti virüs işlevini yaptığını sanarsınız program bilgisayarınızda ise yac tarafından bağlı olunan ip adreslerine bilgi sızdırdığını görebilirsiniz

Combofix bilgisayarda bulunan kernele bağlı hatalı dll leri düzeltmek amacıyla veya gereksiz kernele bağlanan dll leri silmek amacıyla yapılan bir programdır kendisi antivirüs işlevi görmez

Anti virüs olarak avast veya eset en iyi anti virüslerdendir özellikle eset in paralı sürümü
Temizleme olarak CCleaner tek başına yeter

Hetanekoq

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mab(Malware Anti Bytes) premium kullanıyorum yaklaşık 2 aydır bir sorun yok pcde. AVG kullanmanızı önermem. Kuzenimin bilgidayarında AVG vardı. Bulunan virüsleri gösteriyor, temizle diyorsunuz. Pc açıp kapatınca yine aynı virüsler. Haydaa!